Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programul Kogalniceanu. IMM-urile pot lua credit de maxim 400.000 lei anual

Programul Kogalniceanu. IMM-urile pot lua credit de maxim 400.000 lei anual


IMM-urile pot accesa, din 4 aprilie, prin programul "Mihail Kogalniceanu", o linie de credit de 400.000 de lei anual/intreprindere cu dobanda subventionata de Guvern, a anuntat, vineri, la Timisoara, ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini.

"Legat de partea de proiecte si programe, miercuri, in sedinta de Guvern vom porni finantarea pe programul "Mihail Kogalniceanu", acesta porneste din 4 aprilie pentru ca a intarziat procedura de Guvern din cauza evenimentelor din ultima vreme, cu schimbarea ministrului Justitiei. Din 4 aprilie, intreprinzatorii mici si mijlocii vor putea accesa creditul de 400.000 de lei pe an cu dobanda zero", a declarat Grapini.

Potrivit Mariei Grapini, programul "Mihail Kogalniceanu" este unul multianual, ce permite IMM-urilor accesarea unor linii de credit in valoare de maxim 400.000 lei/IMM/an, cu dobanda total subventionata de catre statul roman.

Perioada de rambursare a creditelor acordate in cadrul programului este de maximum un an de la data acordarii. Linia de credit se poate prelungi cu cel mult un an de la data scadentei, fara a depasi perioada de implementare a programului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 2115 ori