Specialistii romani in IT au un viitor in SUA. Vezi ce salarii ofera marile companii

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 12:02
2493 citiri
Specialistii romani in IT au un viitor in SUA. Vezi ce salarii ofera marile companii
Inginerii IT sunt bine platiti in SUA

Companiile de IT ofera unele dintre cele mai mari salarii de pe piata si stiu sa isi rasplateasca angajatii pe masura experientei lor.

Nu doar salariile sunt grozave, ci si mediul de lucru in care isi desfasoara activitatea, angajatorii incercand sa creeze spatii cat mai stimulante creativ.

Un angajat al Facebook, proaspat iesit de pe bancile facultatii, a declarat sub anonimat ca a primit o oferta salariala considerabila din partea companiei. Se pare ca salariul anual atinge 100.000 de dolari, iar bonusul la semnarea contractului a fost de 50.000 de dolari. In plus, el a mai primit 5.000 de dolari pentru relocare si actiuni in valoare de 120.000 de dolari.

Iata ce salarii mai ofera alti giganti IT din SUA, conform Business Insider:

Cisco

Compania care se ocupa, printre altele, de organizarea de cursuri de tehnologie si acordarea de certificate recunoscute international, plateste aproximativ 105.600 dolari pentru salariul unui angajat.

Apple

Apple, care are o reputatie de a nu arunca bani pe angajati, plateste totusi, in medie, 103.770 dolari anual pentru fiecare angajat al companiei.

Acesta este probabil unul din motivele pentru care produsele lor au calitatea necesara pentru a ocupa pozitia de lider de piata.

Google

Printre alte beneficii, salariatii Google primesc anual, in medie, 103.200 dolari ca remuneratie. Compania ofera tunsori gratuite, acces la sala si piscina, si au posibilitatea de a juca biliard chiar in sediul companiei.

Yahoo!

Una dintre cele mai importante companii de internet la nivel global plateste 102.640 pentru salariul unui angajat. In conditiile in care rezultatele financiare ale Yahoo! nu sunt tocmai stralucite in ultima perioada, compania aflandu-se in pericol de colaps, este admirabil ca nu se fac concedieri masive.

Oracle

Gigantul Oracle plateste aproximativ 99.300 de dolari pe an pentru un angajat.

NVIDIA

Compania al carui sediu este unul dintre cele mai stimulante din punct de vedere creativ, permitand angajatilor chiar sa isi aduca animalele de companie la munca, plateste aproximativ 96.000 de dolari anual pentru salariul unui angajat.

eBay

Compania parinte a PayPal plateste angajatilor sai, in medie, cate 90.800 dolari anual.

PayPal

Celebra compania americana care a adus plata online la un nou nivel, plateste aproximativ 89.600 dolari pentru fiecare angajat.

Hewlett Packard

Compania americana, care produce laptopuri, camere foto, imprimante si desktopuri, plateste, in medie, cate 87.500 dolari fiecarui angajat.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#salarii IT, #salarii companii it SUA, #salarii ingineri IT SUA , #Companii IT