Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR Calatori a instalat trei automate de vanzare a biletelor

CFR Calatori a instalat trei automate de vanzare a biletelor

CFR Calatori a instalat doua automate de vanzare a biletelor de tren in statia Constanta si unul in statia Mangalia, pentru a facilita procurarea legitimatiilor de calatorie in trafic intern, a anuntat marti compania, precizeaza NewsIn.

"Automatele de vanzare a legitimatiilor de calatorie in trafic intern sunt usor de folosit, prin intermediul unui touch-screen, iar pentru plata legitimatiilor de calatorie au incorporat cititor de card bancar (POS). Acestea sunt prevazute cu module si aplicatii necesare pentru emiterea legitimatiilor si rezervarea locurilor, si ofera o gama larga de servicii informarea calatorilor despre orele de plecare si sosire a trenurilor, vanzarea de legitimatii de calatorie in trafic intern - se emit legitimatii de baza, la tarif: pret intreg, pentru copii, elevi si studenti, biletul dus-intors cu reducere de 10%, oferta "Minigrup 2-5", cu rezervarea locurilor doar la vagoane clasa si plata prin card a legitimatiilor achizitionate cu tiparirea chitantei aferenta pentru tranzactia bancara", precizeaza operatorul feroviar.

CFR Calatori a fost pus in functiune la sfarsitul lunii ianuarie 2010 sistemul xSellKiosk de vanzare a legitimatiilor de calatorie in trafic intern, in cadrul unui program pilot, prin instalarea a doua automate de vanzare bilete in Gara de Nord din Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1997 ori