Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fondul Proprietatea a depus cererea de listare la Bursa

Fondul Proprietatea a depus cererea de listare la Bursa

Administratorul Fondului Proprietatea, Franklin Templeton, a depus joi prospectul si cererea de admitere la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, iar aprobarea listarii din partea BVB este asteptata la inceputul lunii ianuarie, potrivit unui comunicat, precizeaza NewsIn.

Aceasta are loc dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat prospectul Fondului saptamana trecuta si a emis miercuri Certificatul de Inregistrare a Valorilor Mobiliare (CIVM).

Listarea Fondului la Bursa este programata pentru 25 ianuarie 2011.

Fondul Proprietatea a colaborat pentru pregatirea listarii cu un consortiu de brokeri - Raiffeisen Capital Investments S.A, BRD Groupe Societe Generale, ING Bank NV Amsterdam Sucursala Bucuresti - si consultantii juridici Schoenherr si Asociatii SCA si White & Case, Pachiu SCA.

Inaintea listarii, managerul de investitii si administratorul unic impreuna cu brokerii vor organiza o serie de road-show-uri nationale si internationale pentru a promova Fondul Proprietatea in randul investitorilor, potrivit reprezentantilor Franklin Templeton.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1348 ori
Citeste mai multe desprefondul proprietatea listare bursa bvb