Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Apple valoreaza cat Exxon Mobil si Google la un loc

Apple valoreaza cat Exxon Mobil si Google la un loc


Apple este cea mai valoroasa companie din toate timpurile, capitalizarea sa depasind cu mult valorile celorlalte companii din IT.

Apple a stabilit, marti, un nou record pentru valoarea de piata a unei companii americane, si anume 623,5 miliarde de dolari. Gigantul IT american a devenit astfel cea mai valoroasa companie din toate timpurile, dupa ce a depasit maximul atins de Microsoft in 1999 (616,3 miliarde de dolari), conform Mashable.

Mashable

Capitalizarea Apple este cu mult mai mare decat cea a companiilor Exxon Mobil Corporation (404 miliarde de dolari), Microsoft Corporation (258 miliarde de dolari), Wal-Mart (242 miliarde de dolari) sau PetroChina Company (235 miliarde de dolari).

Valoarea de piata cumulata a companiilor Google (219 miliarde de dolari), Facebook (41 miliarde de dolari), Hewlett-Packard (39 miliarde de dolari), Yahoo! (18 miliarde de dolari), AOL (trei miliarde de dolari), Groupon (trei miliarde de dolari), eBay (59 miliarde de dolari), Dell (22 miliarde de dolari), RIM (patru miliarde de dolari) si Amazon (108 miliarde de dolari) este de 516 miliarde de dolari, cu mult sub capitalizarea Apple, de 623,5 miliarde de dolari.

Procesul de miliarde de dolari dintre Apple si Samsung se apropie de sfarsit

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1667 ori