A aparut cel mai ieftin model Volkswagen

Luni, 22 August 2011, ora 07:44
2288 citiri
A aparut cel mai ieftin model Volkswagen

Volkswagen a prezentat primele imagini oficiale cu noua gama "up!", mai compacta decat Polo, viitoarea sa cea mai ieftina oferta, care va ajunge in showroom-uri imediat dupa debutul cu public de la Salonul auto de la Frankfurt de luna viitoare. 

Noul model de oras "up!", cel mai mic Volkswagen, are doar putin peste trei metri si jumatate lungime si va costa - acest detaliu urmeaza a fi confirmat oficial - sub 10.000 de euro (TVA inclusa), cu circa o mie de euro mai putin decat cel mai ieftin VW Polo (10.766 de euro, pret minim de lista, in Romania).

Primele imagini oficiale in care apare micul up!, modelul producatorului german cu cel mai popular pret, prezinta un autoturism fidel limbajului de design cu care Volkswagen ne-a obisnuit in ultima vreme.

Gama Volkswagen up! va fi prezentata, luna viitoare, la Salonul auto de la Frankfurt, urmand a debuta comercial la scurta vreme dupa aceea. Volkswagen up! va ateriza in showroom-urile din Romania cel mai tarziu la inceputul anului viitor, iar cu putina sansa chiar inaintea Sarbatorilor de iarna. 

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#lansare, #masina, #salon auto frankfurt, #volkswagen up , #stiri Volkswagen