Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Brasovenii vor putea achita online taxele si impozitele locale, incepand de joi

Brasovenii vor putea achita online taxele si impozitele locale, incepand de joi

Locuitorii orasului brasov vor putea plati cu cardul online impozitele si taxele locale, chiriile, redeventele, amenzile, taxele de emitere a unor documente si alte taxe pentru serviciile furnizate de primarie, incepand de joi, ca urmare a unei investitii de 2,1 milioane de lei. 

De asemenea, brasovenii vor putea depune online documentatiile pentru autorizatii, certificate si vor putea vizualiza stadiul solutionarii cererilor adresate catre primarie, se arata intr-un comunicat al Ministerului Comunicatiilor remis MEDIAFAX.

Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, si secretarul de stat Constantin Fecioru au fost prezenti, marti, alaturi de primarul orasului Brasov, George Scripcaru, la evenimentul organizat cu ocazia finalizarii proiectului "Primaria Brasov la un click distanta".


Proiectul include trei componente care vor fi disponibile pentru cetateni si mediul de afaceri incepand de joi, 4 august, respectiv sistem de call center, portal web de servicii si plata electronica.


Proiectul a fost co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Valoarea totala a proiectului a fost de 2,11 milioane de lei, din care asistenta financiara nerambursabila a fost de 1,69 milioane de lei. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1147 ori