Intarzieri pe Aeoroportul Otopeni, din cauza vremii

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 10:00
1595 citiri
Intarzieri pe Aeoroportul Otopeni, din cauza vremii

Mai multe aeronave au decolat sau au aterizat pe Aeroportul Otopeni cu intarzieri de aproximativ o ora, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata din cauza vremii, a anuntat purtatorul de cuvant al aeroportului, Valentin Iordache.

"Nu avem curse anulate, sunt doar cateva situatii ivite din cauza conditiilor meteo nefavorabile", a declarat Iordache, miercuri, pentru Mediafax.

El a precizat ca o cursa de la Oradea nu a mai ajuns miercuri dimineata pe Aeroportul Otopeni intrucat aeronava care trebuia sa ajunga marti seara acolo a fost dirijata spre Timisoara, de unde va reveni in Bucuresti fara pasageri. Pasagerii de la Oradea vor fi adusi la Bucuresti cu o alta aeronava.

O cursa de la Iasi care urma sa ajunga in Capitala la ora 7.10 nu a mai decolat intrucat s-a constatat o defectiune la un senzor al aparatului de zbor. Pasagerii au fost coborati din aeronava si ar putea pleca spre Bucuresti cu urmatoarea cursa.

Iordache a precizat ca se fac opertiuni de degivrare pe toate aeroporturile, acestea fiind motivul pentru care zborurile au intarzieri atat la decolare cat si la aterizare.

"Plecand cu oarecare intarziere, desigur ca ajung cu intarziere la destinatie, chiar daca de multe ori pe durata zborului se recupereaza din timp", a spus Iordache.

Jumatatea de sud a tarii si Moldova sunt pana miercuri, la ora 12.00, sub cod galben de ninsori abundente si viscol.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#intarzieri Otopeni, #intarzieri avioane, #intarzieri zboruri, #intarzieri trafic aerian Romania, #anulari zboruri, #intarziere curse aeriene , #Zbor avion