Vacanta de Paste: Agentiile au pregatit tarife mai mici cu 30%

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 08:08
2265 citiri
Vacanta de Paste: Agentiile au pregatit tarife mai mici cu 30%
Madeira, una dintre destinatiile favorite de turistii romani

Anul acesta, Pastele Catolic se sarbatoreste pe 31 martie, iar agentiile de turism nu au trecut cu vederea sarbatoarea pascala si au pregatit oferte speciale, cu preturi mai mici intre 5 si 30%.

In Romania, tarifele incep de la 15 euro, in cazul unei minivacante de doar doua nopti, la un hotel de doua stele, pe litoral, in statiunea Neptun. Ca in fiecare an, cele mai costisitoare vacante sunt cele din nordul Moldovei, in Bucovina.

Pentru sapte nopti de cazare poti plati intre 200 si 350 de euro. In tarif sunt incluse mesele festive in prima zi de Paste, program artistic si spectacole pentru cei mici.

In ceea ce priveste destinatiile externe, poti alege o capitala europeana, cum ar fi Viena, Paris sau Praga, ori te poti indrepta catre Grecia, Turcia si Bulgaria, destinatii aflate in topul preferintelor celor mai multi turisti. Anul acesta se cauta si ofertele exotice, cum ar fi Maldive, Singapore sau Thailanda.

Vacanta de Paste in Viena

Ofertele de Paste pentru Viena incep de la 100 de euro, pentru hotelurile de trei stele, si sar de 330 de euro, pentru unitatile de cazare clasificate la patru stele, in cazul unui sejur de trei nopti, pentru o persoana, cu mic dejun inclus.

Vacanta de Paste in Paris

Pretul pentru o vacanta de trei nopti in capitala Frantei incepe de la 94 de euro/persoana si poate depasi chiar si 799 de euro, pentru acelasi numar de zile.

Vacante exotice

Pe de alta parte, daca esti in cautarea unei vacante exotice, poti petrece o vacanta de o saptamana in Salvador. Preturile incep de la 750 de euro/persoana si includ micul dejun si transportul cu avionul, dar cu plecarea din Madrid.

Daca faci parte din categoria turistilor nonconformisti ai putea merge in Islanda. O vacanta de sase nopti costa in capitala Reykjavik aproximativ 1500 de euro.

De asemenea, o locatie interesanta, unde te vei putea bucura de plaja si de mult soare este Cuba. Un sejur de o saptamana iti va scoate din buzunar cel putin 1300 de euro.

In Maldive, o saptamana de cazare te va costa putin peste 1500 de euro, dar in tarif este inclus transportul, cazarea si demipensiune.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#vacanta paste, #paste catolic, #oferte vacanta paste 2013 , #Vacanta in Europa