Petrece-ti noaptea dintre ani in orasul luminilor

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 00:00
2786 citiri
Petrece-ti noaptea dintre ani in orasul luminilor

Cine nu viseaza oare sa-si petreaca noaptea dintre ani in cel mai romantic loc? Anul Nou in Franta este cunoscut sub numele de Sf. Silvestru, iar aici perioada de sarbatoare tine toata luna ianuarie! Si cum oare sa nu sarbatoreasca francezii daca nu cu multe artificii, mancare buna, vinuri alese si o cupa de sampanie.

Paralela 45si Business24 iti propun sa petreci cumpana dintre ani in orasul miliardelor de luminite care ii dau stralucire, Paris.

Cele mai importante locuri unde se indreapta majoritatea turistilor si localnicilor de Revelion sunt Champs Elysees si Turnul Eiffel.

Daca planuiesti sa incepi seara in Champs Elysees, pana la miezul noptii vei ajunge in apropierea Arcului de Triumf.

Pe oriunde ai lua-o, vei intalni numai parizieni veseli, a caror pofta de viata te va molipsi cu siguranta.

Metroul este gratuit, insa doar pana pe la 12 noaptea, motiv pentru care este si foarte aglomerat. Atentie insa la hotii de buzunare, cel mai bine este sa ai actele si o mica suma de bani in buzunar, fara geanta sau rucsac.

Dar locul de unde poti vedea Parisul in toata splendoarea sa este Esplanade du Trocadero, de unde ai o priveliste uimitoare asupra Turnului Eiffel luminat feeric, gradinilor din jur si spectaculosului foc de artificii.

Daca vrei o panorama si mai buna, poti urca la Biserica Sacre-Coeur, de unde intreg Parisul ti se va intinde la picioare.

Cat despre petreceri le poti incerca pe cele din Montmartre, ceva mai linistite decat cele de pe Champs-Elysees.

Daca esti amator de zgomot si dans in zona Place Pigalle sunt multe baruri, cabaret si cluburi, unde distractia este garantata.

Nu ar trebui sa ocolesti nici Regine, unde petrecerile de Revelion se transforma intr-un bal mascat. Nu-ti face griji daca n-ai masca, vei primi una la intrare.

Pentru cei mai pretentiosi exista si varianta Chez Papillon, unde receptia este mult mai rafinata, iar tinuta este obligatorie.

Daca vrei sa petreci Revelionul pe apa, te poti imbarca pe celebrele vaporase Bateaux-Mouches, care fac croaziere pe Sena de peste 50 de ani. Imbarcarea este la ora 8:30 p.m, dineul gourmet include preparate ale rafinatei gastronomii frantuzesti, sampanie, iar muzica live canta pana la ora 3 a.m.

Dar capitala Frantei este mai mult decat un simplu loc extrem de luminat. Este un loc care ascunde istorie in adevaratul sens al cuvantului, asa ca in primele zile dupa sosirea in Paris, poti vizita cele mai importante obiective: turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Notre Dame, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Louvre, cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain des Pres, Sacre Coeur. Optional se pot face croaziere pe Sena si o vizita la Palatul Versailles.

Oferta Paralela 45 include 5 nopti de cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun, transport avion si transferuri, tur panoramic de oras cu ghid local (3h), croaziera pe Sena de o ora si insotitor roman de grup.

Pretul pachetului este de 465 euro/ persoane la care se adauga si taxele de aeroport.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#Revelion Paris oferta, #Revelion Paris Franta, #Revelion Paris 2015, #oferte Revelion Paris , #Vacanta in Europa