Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Turismului da 1 mil. euro pe brosuri

Ministerul Turismului da 1 mil. euro pe brosuri

MDTR va organiza licitatii pentru alegerea companiei care va realiza doua loturi de brosuri de promovare turistica a Romaniei, valoarea contractului fiind de un milion de euro, conform NewsIn.

Primul lot cuprinde un tiraj total de 300.000 exemplare cu 48 de pagini, in limbile romana, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, poloneza si rusa, ce vor prezenta cele mai competitive sase produse turistice ale Romaniei: circuite culturale, natura neatinsa, turism rural, turism activ si de aventura, turism balnear si de intretinere si city breaks.

"Alaturi de acesti vectori de comunicare, prin care Romania se pozitioneaza pe piata turistica internationala, va fi prezentat si produsul turistic "litoral".

Valoarea estimata a contractului este de 3.870.000 lei fara TVA (echivalentul a 900.000 euro fara TVA)", potrivit unui comunicat emis luni de minister.

Al doilea lot reprezinta tiparirea brosurilor referitoare la turismul in natura, city breaks si circuite culturale in limbile engleza, franceza si germana in 150.000 de exemplare.

Valoarea estimata a contractului este de 516.000 lei fara TVA (echivalentul a 120.000 euro fara TVA).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1351 ori