MTI investeste 31 mil. lei in trasportul din Delta

Duminica, 08 Ianuarie 2012, ora 16:00
2318 citiri
MTI investeste 31 mil. lei in trasportul din Delta
Transport in Delta

Ministerul Trasporturilor si Infrastructurii (MTI) va plati peste 31,8 milioane lei pentru transportul pasagerilor si al marfurilor de stricta necesitate intre localitatile din Delta Dunarii si municipiul Tulcea, pentru perioada 2012-2015.

Serviciul public de transport va fi asigurat de compania Navrom-Delta pe tot parcursul anului, inclusiv iarna, cu exceptia situatiilor in care navigatia este inchisa datorita conditiilor meteo nefavorabile, relateaza NewsIn.

Valoarea contractului pentru serviciul de transport este de 31,8 milioane lei, fara TVA.

Operatorul de transport va asigura legatura intre Tulcea- Sulina, 5 curse/saptamana in extrasezon si 6 curse/saptamana - sezon, Tulcea -Sfantul Gheorghe si Tulcea - Periprava, cate 3 curse/saptamana extrasezon si 4 curse/saptamana - sezon, Crisan - Mila 23 si Crisan - Caraorman, cate 5 curse/saptamana extrasezon si sezon.

Perioada de sezon incepe la 1 mai si se termina la 30 septembrie. Frecventa curselor poate fi modificata numai cu acordul MTI.

De asemenea, compania de transport detine capacitati de transport necesare pentru preluarea unui numar mediu anual de pasageri pe relatii, respectiv Tulcea - Sulina 150.000 pasageri/an, Tulcea - Periprava 60.000 pasageri/an, Tulcea - Sf. Gheorghe 40.000 pasageri/an, Crisan - Mila 23 si Crisan - Caraorman, cate 5.000 pasageri/an.

Serviciul va fi asigurat pe o perioada de 48 luni, respectiv 1 ianuarie 2012 - 31 decembrie 2015, potrivit acordului cadru de servicii.

Compania de transport va asigura si serviciile complementare, respectiv vanzarea biletelor atat in spatii special amenajate, cat si la bordul navelor, spatii special amenajate si compartimentate pentru transportul marfurilor, inclusiv lazi sau vitrine frigorifice pentru produsele alimentare perisabile.

Totodata, operatorul are obligatia sa ofere conditii de confort in timpul transportului, iar imbarcarea si debarcarea pasagerilor se va face in locuri special amenajate, pontoane de acostare, in toate localitatile pe relatiile stabilite.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#minister turism, #delta dunarii, #destinatii turistice romania, #turism delta dunarii, #investitii delta , #Turism in Romania