Revelion 2012: Vezi cat te costa balul imperial de la Viena

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 14:45
5773 citiri
Revelion 2012: Vezi cat te costa balul imperial de la Viena

Daca va doriti o petrecere stilata de Anul Nou, locul ideal este Balul Imperial, care se tine in fiecare an la Palatul Hofburg din Viena.

Iubitorii de muzica clasica vin din toate colturile lumii pentru a petrece intrarea in Noul An in fosta resedinta de iarna a imparatilor austrieci.

Balul Imperial este considerat, in inalta societate, evenimentul anului, iar invitatiile sunt pastrate doar pentru familiile"nobile". Cel mai grandios eveniment desfasurat in Viena incepe la ora 14 pe 31 decembrie si se incheie aproximativ la ora 2 noaptea, pe data de 1 ianuarie.

Valsurile, muzica, sticlele de sampanie si artificiile sunt cele care descriu cel mai bine atmosfera din cadrul acestui eveniment.

In mod traditional, Orchestra Simfonica din Viena interpreteaza Simfonia No.9 a lui Beethoven in ajunul Anului Nou, iar in prima zi a anului, publicul numeros se poate delecta cu valsuri lente, polci si arii de opereta. De asemenea, nu trebuie sa ratati interpretarea de gala a operei lui Johann Strauss, "Die Fledermaus"!

In calitate de oaspete de onoare al Balului Imperial, Viena se imbraca in haine de sarbatoare pentru a va transpune in atmosfera balurilor de altadata, iar camerele palatului sunt decorate cu mii de flori.

Binecunoscutele orchestre europene te invita la dans in Sala Mare, urmand ca, la miezul noptii sa bata clopotele Catedralei Sf Stefan.

Atmosfera de bal continua cu valsul Dunarea Albastra, iar punctul culminant al serii este reprezentat de Opereta vieneza. Seara se incheie la ora 2 cu binecunoscutul mars al lui Radetzky.

Daca iti doresti o atmosfera in care sa fiti regi si regine pentru o seara, mai puteti sa cumparati bilete. Astfel, un bilet la categoria III cu cina de gala, welcome cockteil, sampanie la mizul noptii si acces la bal costa 490 de euro/persoana.

In cazul in care vrei doar sa te bucuri de accesul la bal si de un pahar de vin spumant la miezul noptii, biletul este doar 160 euro/persoana, potrivit Transilvania Tourism.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#bal imperial viena revelion, #bilet bal vienez revelion, #revelion viena, #pret revelion viena , #Turism Europa