Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Targul de Turism al Romaniei, in martie la Romexpo

Targul de Turism al Romaniei, in martie la Romexpo


Targul de Turism al Romaniei va fi organizat in perioada 15 - 18 martie de Romexpo, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, la care vor fi prezenti peste 200 de participanti din 28 tari.

Astfel, timp de patru zile, la Romexpo, vor expune importante firme de profil, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale.

"Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate oferte de turism pentru sezonul estival, atat in Romania, cat si in strainatate: turism cultural, rural si de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura etc. Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul 'instant booking' oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului", se arata in comunicat.

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR - Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC - Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR - Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

Targul va fi deschis in perioada 15 - 17 martie intre orele 10.00 si 18.00, iar in 18 martie intre orele 10.00 si 16.00.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2372 ori