Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Operatiunile TUI in Romania, preluate de Eurolines

Operatiunile TUI in Romania, preluate de Eurolines

Operatiunile din Romania ale grupului german TUI vor fi preluate de Eurolines, care va integra in grup si compania Danubius Travel din Constanta, prin intermediul careia ajung in Romania turistii straini trimisi de TUI, anunta Mediafax.

Eurolines a incheiat in iunie un parteneriat cu TUI Travel PLC, companie inregistrata in Marea Britanie si controlata de grupul german TUI, liderul mondial in domeniul turismului.

Astfel, o cota importanta din ofertele turistice din agentiile turoperatorului roman va fi reprezentata de produsele TUI.

Prin tranzactia incheiata, Eurolines va integra si societatea detinuta de TUI in Romania, Danubius Travel, operatiune care nu presupune un transfer de actiuni.

"In acest moment, actele sunt depuse la Oficiul National al Registrului Comertului, parteneriatul urmand sa devina oficial dupa validarea documentelor de catre aceasta institutie. Reteaua de distributie Eurolines, cele 52 de agentii care constituie baza acestui parteneriat, va functiona sub numele TUI Travel Center. 

In perioada imediat urmatoare, o parte insemnata din agentiile retelei va fi personalizata cu identitatile vizuale ale TUI si Eurolines, iar lansarea oficiala va avea loc in luna septembrie", a spus Dragos Anastasiu, proprietarul Eurolines.

Danubius Travel din Constanta, societate detinuta de TUI Travel PLC, Ciprian Popescu si Camelia Dinu Constanta, va deveni parte integranta a grupului Eurolines, pastrandu-si ariile sale de activitate, respectiv turismul de incoming, croaziere si business travel. Ciprian Popescu isi va pastra pozitia in cadrul managementului companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1816 ori