Mamaia ramane statiunea preferata de familisti

Joi, 24 Martie 2011, ora 13:15
2286 citiri
Mamaia ramane statiunea preferata de familisti

Statiunea Mamaia este destinatia favorita a familiilor care merg cu copii pe litoral, cu o pondere de peste 50%, urmata de Eforie Nord cu 12% si Neptun cu 9%, potrivit Bibi Touring Ploiesti, una din primele zece agentii din Romania specializate in turismul intern, precizeaza Mediafax.

In topul preferintelor familiilor cu copii urmeaza Jupiter cu 7% si Venus si Saturn, cu o cota de cateva procente fiecare.

"Pentru acest an, din ceea ce am constatat la inscrierile timpurii, circa 31% dintre romanii care au cumparat pachete turistice sunt familii cu copii. Dintre acestia, circa 60% au un copil, peste 30% doi copii si restul mai multi", a declarat, joi intr-o conferinta, Adrian Voican, director general al Bibi Touring.

El a explicat ca pe litoralul romanesc exista doar sase hoteluri all-inclusive, dintre care doua in Venus si cate unul in Mamaia, Eforie Sud, Jupiter si Saturn.

Agentia opereaza cu peste 180 de hoteluri de pe litoralul romanesc, iar preturile pentru adulti, de persoana, variaza de la 150 lei, pentru un sejur la doua stele, pana la 2.900 lei, pentru un pachet de cinci stele.

"Nu am curaj sa risc sa spun daca vanzarile pe litoral vor fi sau nu in crestere in acest an. Au fost doi ani si jumatate foarte grei. Anul trecut, Bibi Touring si-a crescut numarul de turisti cu 25%, dar valoarea vanzarilor a stagnat", a spus Vican, care a adaugat ca in acest an preturile pe litoral vor fi similare celor din 2010.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#mamaia, #statiune, #turisti, #litoralul romanesc, #familisti , #Pachete turistice