Atentie la capcanele unei excursii programate! Afla care pot fi acestea

Luni, 04 Iulie 2011, ora 14:48
1811 citiri
Atentie la capcanele unei excursii programate! Afla care pot fi acestea

Dupa luni bune de munca, nimic nu suna mai atragator decat o saptamana sau doua de concediu. Dar ce te faci cand vrei sa pleci intr-o tara in care nu ai mai fost si despre care nu stii mai nimic?

Este foarte bine sa va informati temeinic, in prealabil, mai ales daca stiti ca mergeti intr-o tara care are o vreme foarte calduroasa. Pentru a va face o idee mai buna despre ceea ce vrem sa vorbim, va vom povesti "minunatele" aventuri prin care am trecut noi in Malta.

Pentru inceput, rezervarile pentru cazare erau facute la hotelul Intercontinental, din St. Julian's care au fost amanate imediat ce cunoscutul actor Brad Pitt a achizitionat, pentru o foarte lunga perioada de timp, o serie de camere, pentru a-si caza o parte din echipa de filmare.

Din ce am inteles, atat el cat si Angelina Jolie au fost cazati la hotel, dar, evident, sub alte nume. (Sansele sunt foarte mici sa patiti asa ceva, dar totusi se intampla).

Asa am ajuns sa fim cazati la un hotel de 4 stele, Paradise Bay, care a fost iadul nostru (dupa parerea organizatorilor avea maxim 3 stele), undeva in marginea insulei Malta.

Si, ca sa fim putin rautaciosi, cele 4 erau, doar doua erau in camera, una pe hol, care arata mai bine si mai confortabil decat camera, si una la piscina. Avantajul a fost ca eram foarte aproape de feriboturi pentru plecari pe insulele Gozo sau Comino.

Cum nu aveam niciun magazin pe o raza de cativa kilometri buni, magazinul hotelului avea produse, dar la preturi preferentiale.

Apa, aurul maltez

Noi, fiind pentru prima oara in Malta si avand un program foarte incarcat de excursii si vizite, nu am tinut cont de cel mai mare inconvenient, desi fuseseram avertizati: caldura sufocanta. Cu foarte putina vegetatie, Malta este o tara putin mai mare decat Bucurestiul, dar poate produce pagube buzunarului daca nu tineti cont de avertismente. In cazul nostru, in prima zi, apa a devenit mai pretioasa decat aurul, mai ales ca am dat in medie cam 7-10 euro pe sticle de apa, de persoana.

Citeste mai multe pe ziare.com

Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, după recalculare, deja pune presiune pe bugetul de stat.Și salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 1 iulie la 3.700 de lei brut. Însă...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#vacanta malta, #malta, #capcane vacanta malta, #oferte turism, #turism , #Oferte turism