Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gala Premiilor de Excelenta in Turism 2015: Perfect Tour, "Cea mai buna agentie Business & MICE din Romania"

Gala Premiilor de Excelenta in Turism 2015: Perfect Tour, "Cea mai buna agentie Business & MICE din Romania"
Cele mai eficiente si inovative proiecte care au marcat evolutia industriei ospitalitatii si a turismului din Romania au fost premiate in cadrul celei de-a 8-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania

Perfect Tour, liderului segmentului de Business Travel Management (BTM) din Europa Centrala si de Est (CEE), a fost votata "Cea mai buna agentie Business &MICE" de juriu si de clientii corporate si pasionatii de calatorii.

In momentul de fata, in portofoliul corporate al Perfect Tour figureaza unii dintre cei mai mari actori economici din regiune, din domenii precum energie/petrolier, telecomunicatii, industria auto, farma, consultanta si audit, agrobusiness sau IT&C.

De asemenea, Perfect Tour a obtinut medalia de aur la categoria "Cel mai bun website al unei agentii NON-OTA" si a ramas in Top 3 cele mai bune agentii de turism din Romania. Premiile au fost acordate in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2015, organizate de Evensys, pe 6 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

"Castigarea cursei Business & MICE, din cadrul celei mai importante gale nationale de turism, ne onoreaza, dar ne si oblige in acelasi timp.

De acum incolo, va fi si mai provocator. Dar suntem decisi si motivati sa ridicam si mai mult stacheta, cu si mai multa ambitie si creativitate, asa cum am demonstrat, de altfel, in ultimii 11 ani in care Perfect Tour s-a pozitionat cu profesionalism pe calea inovatiei, inspirandu-si clientii si tratand cu transparenta relatiile cu partenerii.

Rezultatul are la baza strategia regionala dezvoltata si perfectionata de-a lungul ultimilor ani de Perfect Tour, precum si o echipa dedicata de specialisti", declara Marian Ionescu, director comercial Perfect Tour.

Juriul Galei Premiilor de Excelenta din cadrul celei de-a 8-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference a fost alcatuit din specialisti cu nume sonore in industria ospitalitatii si a turismului din Romania.

Iar scopul evenimentului a fost de a premia cele mai eficiente si inovative proiecte, care au marcat evolutia industriei ospitalitatii si a turismului din Romania, precum si de a oferi o perspectiva actuala si clara asupra performantelor atinse in aceasta industrie prin eforturi, inovatie si angajament de lunga durata.

In procesul de jurizare au fost luate in calcul si voturile turistilor sau ale persoanelor interesate de aceste domenii, prin intermediul unei aplicatii online.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2073 ori