Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lucian Isar ar putea fi numit provizoriu in conducerea Transgaz

Lucian Isar ar putea fi numit provizoriu in conducerea Transgaz


Fostul ministru delegat pentru Mediul de Afaceri Lucian Isar ar putea fi numit in functia de sef provizoriu al Consiliului de Administratie (CA) al Transgaz Medias (TGN), propunerea fiind semnata de fostul ministru al Economiei si mentinuta de actualul sef al institutiei, Varujan Vosganian.

Transgaz a publicat pe site-ul propriu, in luna decembrie a anului trecut, convocatorul Adunarii Generale a Actionarilor care ar urma sa aiba loc in 17 ianuarie.

Printre propuneri se numara si revocarea actualului sef al CA al Transgaz, Victor Alexandru Schmidt, si inlocuirea lui cu Isar. Isar a fost numit in noiembrie anul trecut in Consiliul de Supraveghere al altei mari companii de stat, Transelectrica (TEL).

Documentele mentionate sunt semnate de fostul ministru al Economiei Daniel Chitoiu, fiind datate 5 iulie 2012, respectiv 8 noiembrie 2012. Transgaz a postat pe site documentele in 5 si 20 decembrie 2012.

Alte propuneri care urmeaza sa fie discutate in AGA sunt schimbarea lui Ionica Racidu din functia de membru al CA cu Florentina Gabriela Plosceanu.

Transgaz este controlata de stat, prin Ministerul Economiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1617 ori