Toyota si Honda se vor recupera abia in 2012

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 12:15
1677 citiri
Toyota si Honda se vor recupera abia in 2012
Roboti lucrand la constructia unei masini, intr-una din uzinele Toyota/SURSA: jama.org

Companiile auto Toyota si Honda mizau pe reluarea productiei la capacitate maxima in acest an. Planurile vor fi puse in aplicare abia in 2012.

Toyota isi restrange activitatea de la fabricile din Japonia si Statele Unite pentru a treia, respectiv a doua saptamana consecutiv. In acelasi timp, Honda elimina orele de munca suplimentare si functioneaza doar la jumatate de capacitate in uzinele din Statele Unite, informeaza Bloomberg.

"Nici Toyota, nici Honda nu isi vor putea extinde productia, cum planificasera, pana in primul trimestru din 2012. Au fost tare ghinioniste in acest an", spune analistul IHC Automotive, Tracy Handler.

Inundatiile din Thailanda au repercusiuni grave asupra industriei auto din Japonia, fiind cel mai mare dezastru dupa cutremurul din martie, ce a oprit productia pentru cinci luni. Fabricile din Thailanda ar putea reintra in functiune abia in luna decembrie. Din cauza dezastrelor naturale, producatorii au fost nevoiti sa isi revizuiasca tintele de castiguri.

Pe fondul problemelor pe care le are Toyota, Volkswagen ar putea deveni cel mai mare producator auto din lume pana la finalul anului 2011.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#probleme Toyota, #productie toyota, #productie Honda, #probleme Toyota Honda inundatii , #stiri Toyota