Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Silvia Columb, director interimar la TAROM dupa plecarea lui Heinzmann - surse

Silvia Columb, director interimar la TAROM dupa plecarea lui Heinzmann - surse


Directorul comercial al TAROM, Silvia Columb, va prelua interimatul la plecarea directorului general al companiei aeriene, Christian Heinzmann, pana cand va fi selectat noul director general, au declarat, luni, pentru Agerpres, surse din companie.

"Doamna Silvia Columb a fost numita interimar la plecarea lui Heinzmann pentru a prelua activitatea, pana se selecteaza noul CEO", au explicat sursele.

Potrivit acestora, Consiliul de Administratie a facut o evaluare a activitatii managerului Christian Heinzmann, evaluare care a fost negativa, iar in sedinta din 29 octombrie nu s-a discutat despre prelungirea mandatului acestuia.

Mandatul lui Christian Heinzmann expira pe 19 noiembrie, dupa cum a anuntat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, dupa ce acesta a fost redus de la patru ani la un an.

Compania aeriana TAROM a publicat un anunt prin care vrea sa selecteze patru manageri - director general, director financiar, director de operatiuni si director comercial, termenul limita pentru depunerea candidaturilor fiind 30 noiembrie.

Potrivit surselor, nu exista un termen limita pentru selectarea noului director general al TAROM.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2717 ori