Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radiocom plateste 12,3 mil euro pentru a-si up-grada reteaua de date

Radiocom plateste 12,3 mil euro pentru a-si up-grada reteaua de date

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom), controlata de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a incheiat un contract in valoare de 12,3 milioane euro cu Omnilogic SRL, in urma unei negocieri fara anunt de participare, pentru upgradarea si optimizarea retelei de date, informeaza NewsIn.

Omnilogic SRL va furniza astfel rutere de retea pentru Radiocom si va presta servicii pentru upgradarea si optimizarea retelei de date - parte Backbone, potrivit unui anunt publicat pe site-ul guvernamental de licitatii, e-licitatie.ro.

Radiocom a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 29,43 milioane lei, comparativ cu pierderile inregistrate in primele sase luni din 2010, de 97,71 milioane lei.

De asemenea, Radiocom a inregistrat o cifra de afaceri de 165.008.804 lei in primul semestru al anului 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010, cand compania a avut o cifra de afaceri de 169.151.329 lei.


In prezent, societatea are circa 1.900 de angajati. Radiocom este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania, fiind in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1737 ori