Ce avere are seful ANAF?

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 00:50
2230 citiri
Ce avere are seful ANAF?

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, detine, conform ultimei declaratii de avere publicata pe site-ul institutiei in luna octombrie 2010, trei locuinte si mai multe conturi in lei si valuta, informeaza Mediafax.

Sorin Blejnar are o casa in Bucuresti dobadita in 2009 prin cumparare, cu valoare impozabila de aproape 900.000 de lei, cu un teren aferent de 400 mp.

Blejnar mentioneaza in declaratia de avere ca principala sursa de finantare pentru achizitia casei a fost un teren din Arad vandut in 2006 contra sumei de 2.000.000 de lei.

Presedintele ANAF mai detine doua locuinte, in Arad si Bucuresti. Cea din Arad a fost dobandita in 2000 si are o suprafatta de 77 mp, iar cea din Bucuresti a fost dobandita de catre sotia lui Blejnar anterior casatoriei si are aceeasi suprafata.

Blejnar mai noteaza in declaratia de avere si bijuterii care apartin sotiei, cu o valoare estimata intre 15.000 si 25.000 de euro.

De asemenea, presedintele ANAF are conturi si depozite la sase banci in lei, euro si lire sterline. 

Sorin Blejnar a fost numit in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in ianuarie 2009.

 

In ultima perioada presedintele ANAF a fost acuzat in repetate randuri atat de oameni politici din opozitie, cat si de unul din fostii angajatii din Vama ca el ar fi "regina" de pe tabla de sah a coruptiei din vami, acuzatii pe care le-a respins de fiecare data.

Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, după recalculare, deja pune presiune pe bugetul de stat.Și salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 1 iulie la 3.700 de lei brut. Însă...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#coruptia din vami, #seful ANAF, #presedintele ANAF, #averea lui blejnar, #sorin blejnar , #stiri Sorin Blejnar