Ce fac cei mai importanti oameni ai lumii de Paste

Sambata, 23 Aprilie 2011, ora 19:15
2029 citiri
Ce fac cei mai importanti oameni ai lumii de Paste

Sunt persoane cu o influenta incontestabila in politica lumii si sunt obligati, in fiecare an, sa ia decizii cruciale care afecteaza invariabil destinul a milioane de oameni. Cu toate acestea, presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, liderul italian Silvio Berlusconi sau presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy demonstreaza, cu ocazia sarbatorilor de Paste, ca raman oameni obisnuiti.

Obama: Invierea pune totul in perspectiva

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, considera ca Invierea Domnului pune totul intr-o alta perspectiva, in contextul in care de Paste,  problemele nationale deosebit de importante pot fi lasate deoparte pentru a celebra acest eveniment unic pentru credinciosi.

La evenimentul organizat la Casa Alba, liderul SUA a recunoscut ca este extrem de ocupat, dar ca in aceasta perioada, „suntem fortati sa ne amintim ca exista ceva legat de Inviere, ceva ce pune toate aspectele cotidiene intr-o cu totul alta lumina”.

Obama a mai spus ca gestul Mantuitorului, de a prelua pacatele lumii este un act „de o gratie profunda, de nepatruns si ca „il indeamna sa reflecte” .

La Micul Dejun cu Rugaciune de Paste, organziat de Casa Alba au participat mai mult de 100 de invitati, printre care o serie de pastori si mai multe personalitati politice, relateaza christianpost.com.

Silvio Berlusconi a primit un ou de Paste special

In ciuda controverselor si a scandalurilor sexuale care planeaza in jurul liderului italian, Silviu Berlusconi, sustinatorii acestuia nu l-au uitat. Mai mult, colegi din partidul sau i-au pregatit lui Berlusconi un cadou in acelasi spirit cu sarbatorile pascale.

Prim-ministrul italian a primit un ou de Paste, de dimensiuni impresionate, de peste 2  metri, in care se afla un fotomodel suedez. Berlusconi s-a declarat incantat de cadou si a precizat ca il „apreciaza foarte mult”, conform parrotized.com.

Nicolas Sarkozy se retrage la vila sotiei

Liderul francez, Nicolas Sarkozy, prefera linistea, de Paste. Presedintele Frantei a stabilit, pe 15 aprilie, ca deasupra vilei sotiei sale, Carla Bruni, sa fie impusa zona de interdictie aeriana (no-fly zone), pana pe 26 aprilie. Decretul aprobat de seful statului francez prevede amenzi de pana la 40.000 de euro pentru cei pilotii care vor zbura deasupra resedintei Carlei Bruni, de pe Riviera Franceza, la o distanta mai mica de 1.000 de metri.

Cancelarul german Angela Merkel va petrece, potrivit laopinion.es, pentru al treilea an la rand, sarbatorile pascale, impreuna cu sotul ei, Joachim Saue, in statiunea  Playa de Santiago, aflata pe insula La Gomera. Acesta este una dintre Insulele Canare.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#oameni importanti paste, #vacanta miliardari paste , #stiri Silvio Berlusconi