Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Casa de Insolventa Transilvania, confirmata ca administrator judiciar la Romstrade

Casa de Insolventa Transilvania, confirmata ca administrator judiciar la Romstrade


Casa de Insolventa Transilvania a fost confirmata de catre creditori ca administrator judiciar in procedura de insolventa a SC Romstrade SRL, care a acumulat datorii totale de peste 770 milioane de euro.

Instanta Tribunalului Giurgiu a admis cererea de deschidere a procedurii de insolventa in cazul Romstrade SRL, cerere depusa de catre creditori.

Compania Romstrade, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, a intrat in insolventa anul trecut. Cel mai mare creditor este Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), care solicita peste 300 de milioane de euro.

Pe lista creditorilor Romstrade se mai afla bancile BCR, EximBank, Raiffeisen, BRD si UniCredit, firma de asigurari Astra, precum si salariatii, ale caror restante se ridica la circa 12-13 milioane de lei.

Casa de Insolventa Transilvania a gestionat procedura insolventei a peste 650 de societati comerciale si activeaza la nivel national.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1762 ori