500 de lei, inchirierea unei cabane Romsilva

Sambata, 12 Decembrie 2009, ora 23:36
3552 citiri
500 de lei, inchirierea unei cabane Romsilva

 Daca v-ati gandit sa va petreceti Sarbatorile de iarna in mijlocul padurii, cabanele Romsilva pot fi una dintre variantele de cazare.

Astfel, in judetul Bistrita-Nasaud, cabanele de vanatoare se inchiriaza, de sarbatori, cu preturi intre 500 si 1.800 de lei pe noapte, iar fiecare unitate dispune de un numar de locuri cuprins intre 10 si 20.

Cea mai scumpa dintre aceseta este cabana Dealul Negru, rezervata deja atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion, potrivit Mediafax.

Cabana de vanatoare de la Dealul Negru din Muntii Calimani a fost special construita pentru Nicolae Ceausescu, el mergand acolo la vanatoare de ursi.

De asemenea, pana acum au mai fost rezervate cabanele de la Coldau, Valea Secii si Dealul Negru si mai sunt disponibile cele de la Aluneasa, Colibita si cea de la Herghelia Beclean.

Directia Silvica Bistrita, cea care administreaza cabanele, nu ofera insa in acest tarif si masa, dar turistii isi pot gati singuri, fiindca au la dispozite bucatarii si vesela necesara. 

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#turism, #cabane, #padure, #romsilva , #stiri Romsilva