Cu cât s-au scumpit abonamentele la sala de fitness din cauza costurilor mari cu energia

Luni, 31 Octombrie 2022, ora 23:12
616 citiri
Cu cât s-au scumpit abonamentele la sala de fitness din cauza costurilor mari cu energia
Clienții sălilor de fitness trebuie să scoată mai mulți bani din buzunare FOTO: Unsplash.com

Și abonamentele la sălile de fitness s-au scumpit, din cauza facturilor mai mari la energie. Benzile de alergare, scările electrice, dar și sauna, sunt câteva dintre consumatoarele importante de curent, susțin reprezentanții sălilor.

Într-o sală de fitness există cel puțin 10 benzi de alergare care generează un consum destul de mare, de aici și facturile uriașe pe care administratorii sălilor trebuie să le achite.

Pentru Ziare.com, Costel Cosloc, administratorul unei săli de fitness, spune că, într-adevăr, va fi o iarnă grea pentru cei care dețin o sală de sport.

Abonamentele s-au scumpit cu 25%

"Abonamentele sălilor s-au scumpit cu 20-25% față de anul 2021. Însă chiar dacă ele costă mai mult, oamenii nu renunță să facă sport și merg la sală în același număr mare.

Pot să văd acest lucru, acum, într-o sală nouă în care lucrez. Sala este pur și simplu plină. La ora 10, abia se mai găsește un loc liber", spune Costel Cosloc.

Câți renunță la sală din cauza scumpirilor

"Nu neg, însă și faptul că sunt persoane care renunță să meargă la sala de fitness din cauza costurilor mai mari. Însă este vorba de un procent de doar 5 la sută. Foarte puțini sunt cei care renunță, de fapt.

Cei care își doresc cu adevărat să facă sport merg la sală și se țin în continuare de treabă fără să țină cont de scumpiri sau altele", a explicat Costel Cosloc, administratorul unei săli de fitness.

Comparație prețuri 2021-2022

Un abonament la sală costă aproximativ 180 de lei pe lună, fără antrenor personal. În 2021, un abonament lunar costa în jurul sumei de 150 de lei. În cazul celor care vor şi un trainer sportiv sau saună, costurile pot ajunge chiar şi la 250 de euro pe lună.

Antrenamente cu antrenor personal

Când vrei rezultate rapide și de durată, antrenorul personal este cea mai bună alegere. Stabilirea şi monitorizarea obiectivelor propuse în cadrul programului de antrenament, dar şi crearea unei atmosfere pozitive care să te motiveze, te ajută să-ți valorifici la maxim timpul petrecut la sală.

Un antrenor personal vei găsi în aproape toate sălile de fitness din țară. El va veni cu un plan structurat, care să se potrivească atât cu nevoile tale de ajunge la cea mai bună formă, cât și cu programul și disponibilitatea ta.

Cum să găsești un instructor de fitness bun

Cel mai important lucru atunci cand găsești un a ...citeste mai departe despre "Cu cât s-au scumpit abonamentele la sala de fitness din cauza costurilor mari cu energia" pe Ziare.com

Robert Negoiță îl atacă pe Nicușor Dan și spune că vrea referendum pentru regulile de urbanism în Bucureşti. "Vii cu fumigene de acest fel"
Robert Negoiță îl atacă pe Nicușor Dan și spune că vrea referendum pentru regulile de urbanism în Bucureşti. "Vii cu fumigene de acest fel"
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, vrea să propună un referendum cu privire la regulile de urbanism în Bucureşti. El este de părere, însă, că ideea edilului general al Capitalei,...
Creatorul Start-Up Nation, Florin Jianu, a recunoscut: "Nu-și atinge potențialul". Adrian Negrescu, tranșant: "E o problemă de viziune economică"
Creatorul Start-Up Nation, Florin Jianu, a recunoscut: "Nu-și atinge potențialul". Adrian Negrescu, tranșant: "E o problemă de viziune economică"
Dezbaterile referitoare la utilitatea Start-Up Nation continuă. Prin intermediul acestui program, Guvernul își propune să creeze mii de antreprenori, printr-un ajutor de 50.000 de euro,...
#sala sport, #abonamente, #scumpiri, #facturi energie , #Stiri Preturi