Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nuclearelectrica organizeaza o licitatie de peste 19 milioane lei pentru servicii IT

Nuclearelectrica organizeaza o licitatie de peste 19 milioane lei pentru servicii IT

Compania Nuclearelectrica organizeaza o licitatie deschisa de peste 19 milioane lei, in data de 15 decembrie, pentru servicii complete de intretinere si reparatii tehnica de calcul, suport tehnic IT si imprimare, se arata intr-un anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), citat de NewsIn.

Conform anuntului, contractul se va derula pe o perioada de 48 de luni de la data atribuirii. Pentru participarea la licitatie ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 50.000 lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului, fara TVA.

Din punct de vedere al capacitatii economice si financiare, ofertantii trebuie sa faca dovada unei cifre medii anuale de cel putin 12 milioane lei. De asemenea, ofertantii care se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii conform OG 27/2006 si Legii 346/2004 beneficiaza de o reducere cu 50% a valorii cifrei de afaceri.

Potrivit anuntului, Nuclearelectrica va contracta o companie pentru prestarea de servicii informatice si servicii conexe pentru unitatea de la Cernavoda. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 decembrie, ora 10.30, deschiderea ofertelor urmand sa se faca in aceeasi zi, la ora 11.00. Criteriul de atribuire este dat oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1530 ori