Boc: facem infrastructura pentru Nokia, numai sa nu concedieze

Vineri, 13 Februarie 2009, ora 15:38
2098 citiri
Boc: facem infrastructura pentru Nokia, numai sa nu concedieze

Premierul Emil Boc a asigurat, astazi, conducerea fabricii Nokia din comuna clujeana Jucu, ca exista toata disponibilitatea din partea Executivului de a ajuta firma sa pastreze locurile de munca.

"Prin proiectul de buget, am prevazut 375 de milioane de euro pentru finalizarea tronsonului de autostrada Campia Turzii - Gilau, 42 de kilometri care vor fi gata anul acesta. De asemenea, in acesti bani avem 37,5 milioane de euro alocati pentru finalizarea centurii de ocolire Valcele - Apahida, al doilea obiectiv important care va ajuta inclusiv Nokia", a explicat premierul.

"Sunt aici pentru ca Guvernul are in acest moment preocuparea majora de a pastra locurile de munca si, evident, realizarea de investitii ca aceste locuri de munca sa fie mentinute", a afirmat premierul, adaugand ca, din acest punct de vedere, la Cluj "lucrurile sunt sub control".

Acesta s-a referit totodata si la extinderea pistei Aeroportului International Cluj-Napoca si finalizarea traseului drumului rapid dintre Gilau si Jucu, care va permite crearea unei legaturi rutiere directe intre fabrica Nokia si Autostrada Transilvania.

O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#boc, #buget, #concedieri, #criza, #infrastructura, #investitii, #jucu, #nokia , #stiri Nokia