Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Omul de afaceri Gabriel Comanescu lanseaza televiziune dedicata businessului de la Marea Neagra

Omul de afaceri Gabriel Comanescu lanseaza televiziune dedicata businessului de la Marea Neagra


CNA a aprobat marti acordarea unei licente audiovizuale S.C. Atelier Media SRL Constanta pentru postul Black Sea TV Constanta.

Alin Vintila, directorul societatii, a spus ca televiziunea va fi axata pe activitatile economice din zona Marii Negre, obiceiuri si traditii.

"Credem ca este loc pe piata pentru o televiziune cu un numar mai mic de stiri, dar mai bine documentate. Vom evita intamplari tip can-can, ne vom axa pe informatii mai reduse, dar bine documentate. Incepem cu o grila de 6 ore, ulterior crescand daca este nevoie", a spus el.

Programul va cuprinde emisiuni religioase, politice, turistice. Potrivit lui Vintila, proiectul nu vrea sa fie unul comercial, ci unul cu o 'audienta specializata'.
CNA a respins marti cu majoritate de voturi acordarea unei licente S.C. DMD Media Broadcast SRL Bucuresti pentru postul Turistic TV Bucuresti, axat in principal pe emisiuni de obiceiuri si traditii, oferte turistice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2007 ori