Milionarul Mohammad Murad candideaza la Primaria Constanta, familia Murad cumpara un post de televiziune pe litoral

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 20:46
2532 citiri
Milionarul Mohammad Murad candideaza la Primaria Constanta, familia Murad cumpara un post de televiziune pe litoral
Foto: Facebook/ Murad Mohammad

Familia Murad intra, iar, pe piata de televiziune din Romania. A preluat pachetul majoritar de actiuni dintr-o televiziune de pe litoral. CNA a aprobat astazi modificarea de actionariat a postului regional Litoral TV.

Televiziunea care acopera judetele Constanta, Tulcea si Ialomita a trecut de la Ramona Mures (care detinea 100% din actionariat) la firma Brands Duel SRL, anunta Paginademedia.ro.

Firma care a preluat actionariatul majoritar la Litoral TV este detinuta de o alta firma controlata de Hassan Murad (Business Solutions) si de Buianu Leonard Claudiu - director general al lantului hotelier Phoenicia (detinut tot de familia Murad).

Cererea de licenta vine dupa ce Mohammad Murad si-a anuntat, recent, intentia de a candida la Primaria Constanta. "Daca domnul Murad va candida probabil ca televiziunea se va implica. Nu suntem nici noi naivi", a spus un membru CNA - Gabriel Tufeanu.

Care a fost raspunsul reprezentantilor familiei Murad, in fata membrilor CNA: Cel putin la inceput, de proiectul Litoral TV se va ocupa directorul general al lantului Phoenicia, Claudiu Buianu.

Mohammad Murad a mai fost implicat in trecut in media, in postul TV Money Channel.

Dialogul membrilor CNA

Paginademedia.ro mai arata ca in discutiile de astazi, Monica Gubernat, sefa CAN, a amintit si de faptul ca Mohammad Murad si-a anuntat, recent, candidatura la Primaria Constanta.

Dorina Rusu: Da. Sper ca nu veti face tot timpul reclama la Phoenicia.

Monica Gubernat: Inteleg ca domnul Murad vrea sa candideze la Primaria Constanta.

Buianu Leonard Claudiu: Lasati-l pe domnul Murad cu intentiile de candidatura. Avem alte proiecte care ne mananca timpul, nu avem timp de campanii electorale.

Radu Herjeu: Domnul Murad si-a anuntat candidaura ca independent la Primaria Constantei. Speram ca noii proprietari sa fie foarte atenti in campania electorala. S-ar putea ca unii dintre angajati, din execes de zel fata de patronul cel mai de sus, s-ar putea sa fie tentati sa greseasca ca sa ii intre in gratii. Conducerea postului trebuie sa fie atenta.

Dorina Rusu: Sper sa nu fie o televiziune achizitionata inainte de campania electorala ca sa ii faca campanie domnului Murad, daca o sa candideze.

Buianu Leonard Claudiu: In articolul din Adevarul, domnul Murad spune ca e posibil sa candideze.

Radu Herjeu: Nu. Spune "voi candida sigur", in respectivul articol.

Gabriel Tufeanu: Daca domnul Murad va candida probabil ca televiziunea se va implica. Nu suntem ni ...citeste mai departe despre "Milionarul Mohammad Murad candideaza la Primaria Constanta, familia Murad cumpara un post de televiziune pe litoral" pe Ziare.com

Inovații în domeniul hidroizolațiilor
Inovații în domeniul hidroizolațiilor
Domeniul construcțiilor și al renovărilor este în continuă schimbare și mereu apar inovații, atât în ceea ce privește materialele, cât și tehnicile. Atunci când construiești sau...
La Alexiana Group găsești o varietate de designuri în materie de uși de garaj
La Alexiana Group găsești o varietate de designuri în materie de uși de garaj
Ușile de garaj reprezintă o îmbinare între calitate și design. Pentru a te asigura că aceste caracteristici sunt bifate, Alexiana Group, cu o experiență de aproape trei decenii, îți...
#Murad Mohammad primaria constanta, #Murad Mohammad candidat, #Murad Mohammad televiziune, #Murad Mohammad Phoenicia , #Stiri Media