Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC Bank, reclamata la CNA din cauza campaniei cu Brancusi

CEC Bank, reclamata la CNA din cauza campaniei cu Brancusi

Asociatia Proiect Urban a depus o reclamatie la CNA in care contesta folosirea de catre CEC Bank a imaginilor lui Constantin Brancusi, animate prin mijloace electroncie, intr-un spot publicitar, creandu-se o "falsa confesiune a marelui artist".

"Dorim sa va sesizam aparitia unui spot publicitar pentru CEC Bank in care animarea fotografiei cu imaginea lui Constantin Brancusi prin mijloace electronice lasa impresia unui document autentic, a unui material documentar de arhiva (invechit prin procedee cinematografice), insa nu este deloc asa, spotul reprezentad doar o creatie a agentiei si nu document autentic.

Publicului ii este prezentata o imagine a lui Constantin Brancusi generata, electronica, nu una reala, demers ce genereaza o inducere in eroare a publicului in ceea ce priveste veridicitatea acestui document si in ceea ce priveste identitatea reala a marelui artist. Agentia de publicitate a creat o falsa confesiune a marelui artist prin mijloace electronice", se arata in ...citeste mai departe despre "CEC Bank, reclamata la CNA din cauza campaniei cu Brancusi" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1076 ori