Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Campanii Google AdWords™ - Promotia "Be Number 1 pe Internet!"

Campanii Google AdWords™ - Promotia "Be Number 1 pe Internet!"
FCR Media On Line - Pagini Aurii Romania - a devenit Partener autorizat Google AdWords pentru IMM-uri in Romania (Google AdWords Premier SME Partner).

FCR Media On Line, compania care detine brand-ul Pagini Aurii in Romania, a incheiat o alianta strategica cu Google™, devenind astfel Partener autorizat Google AdWords™ pentru IMM-uri in Romania.

Astfel, FCR Media isi intareste pozitia de aliat al companiilor in publicitatea online, largindu-si aria de consultanta si management al publicitatii pe internet, ajutand si mai mult companiile si antreprenorii sa-si dezvolte afacerile, prin promovare si prezenta prioritara in Google ™, cat si pe motorul de cautare www.paginiaurii.ro.

"Prin acest parteneriat, FCR Media On Line devine Partener autorizat Google AdWords™ pentru IMM-uri in Romania, oferind posibilitatea companiilor mici si medii sa obtina o mai mare vizibilitate online prin intermediul platformei de publicitate Google AdWords™. Clientii Pagini Aurii, dar nu numai, au la indemana de acum cel mai performant instrument de publicitate online, campaniile Google AdWords™. Reprezentantii nostri certificati sunt in masura sa ofere cele mai bune practici pentru creearea si gestionarea campaniilor AdWords™ generand mai mult trafic pe site-urile companiilor si implicit cresterea numarului de potentiali clienti a acestora", a declarat Mihai Cristea, Director General al FCR Media On Line.

Informatii complete despre serviciile & tarifele Campaniilor Google AdWords™ oferite de FCR Media On Line se gasesc pe: www.be-no1.ro; www.paginiaurii.ro/adwords.

Despre Pagini Aurii
Despre FCR Media On Line

FCR Media On Line - Pagini Aurii Romania - continua cu succes conceptul Yellow Pages in tara noastra, largindu-si aria de servicii in publicitatea de business online, promovand de acum afacerile romanesti si pe Google™, cea mai populara si performata platforma de search din lume. Certificare de top "Google AdWords Premier SME Partner".

Sursa:Comunicatedepresa.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1104 ori