Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vezi ce posturi libere sunt in Ministerul Sanatatii

Vezi ce posturi libere sunt in Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a publicat, pe site-ul institutiei, lista cu posturile din caminele pentru persoane varstnice dar si pe cea cu posturile vacante din sistem, pe specialitati si categorii, pentru care personalul medical si cel auxiliar pot opta in urmatoarea perioada.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Sanatatii, personalul din unitatile sanitare eligibile pentru accesarea noului program guvernamental de finantare a caminelor pentru persoane varstnice au la dispozitie, incepand de vineri, posturile vacante pentru care pot opta la redistribuire.

Ministerul a publicat vineri, pe site-ul www.ms.ro, listele cu posturile vacante, pe specialitati si categorii, la nivel judetean si national pentru care personalul medical, dar si cel auxiliar va putea opta in urmatoarea perioada.

De asemenea, tot pe site-ul ministerului pot fi accesate doua liste cu spitalele care au posturi vacante in fiecare judet si cu posturile ocupate in unitatile sanitare propuse pentru reorganizare.

Conditiile in care se va realiza procesul de redistribuire, etapele si pasii pe care personalul sanitar trebuie sa ii faca pentru ocuparea unui post vor fi aprobate pana in data de 22 martie, prin Ordin al ministrului Sanatatii.

Totodata, redistribuirea propriu-zisa a personalului va incepe in data de 1 aprilie, se va desfasura in mai multe etape si va dura cel mult 60 de zile.


Citeste continuarea pe ziare.comTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3070 ori