Produs de creditare pentru IMM-uri: Investiti in dezvoltare!

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 09:53
1519 citiri

Libra Internet Bank lanseaza o campanie prin care promoveaza noul produs pentru IMM-uri: Creditul Simplu IMM, pentru dezvoltarea afacerii.

Creditul Simplu IMM se adreseaza IMM-urilor cu o cifra de afaceri de pana la 4 milioane lei si poate fi folosit fie pentru a face investitii, fie pentru a sustine activitatea de zi cu zi, prin plata cheltuielilor lunare: facturi la furnizori, cheltuieli la bugetul de stat, etc.

IMM-urile pot obtine foarte simplu de la Libra Internet Bank pana la 100.000 lei, fara garantii imobiliare, pe o perioada de maxim 3 ani.

Libra Internet Bank a infiintat, la inceputul anului 2015, o divizie dedicata pentru IMM-uri, din dorinta de a-si creste acest segment de clienti si de a putea oferi solutii cat mai eficiente de finantare micilor intreprinzatori.

In doar cateva luni de la infiintarea diviziei, banca a creat o oferta completa pentru IMM-uri: 3 produse de creditare si un abonament operational extrem de avantajos.

Campania de promovare a Creditului Simplu IMM va dura pana pe 2 iulie 2015 si se desfasoara pe canalele media: radio si online.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#solutie creditare IMM, #produs creditare IMM, #Creditul Simplu IMM, #Libra Bank credit IMM , #Investitii