Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Produs de creditare pentru IMM-uri: Investiti in dezvoltare!

Produs de creditare pentru IMM-uri: Investiti in dezvoltare!
Libra Internet Bank lanseaza o campanie prin care promoveaza noul produs pentru IMM-uri: Creditul Simplu IMM, pentru dezvoltarea afacerii.

Creditul Simplu IMM se adreseaza IMM-urilor cu o cifra de afaceri de pana la 4 milioane lei si poate fi folosit fie pentru a face investitii, fie pentru a sustine activitatea de zi cu zi, prin plata cheltuielilor lunare: facturi la furnizori, cheltuieli la bugetul de stat, etc.

IMM-urile pot obtine foarte simplu de la Libra Internet Bank pana la 100.000 lei, fara garantii imobiliare, pe o perioada de maxim 3 ani.

Libra Internet Bank a infiintat, la inceputul anului 2015, o divizie dedicata pentru IMM-uri, din dorinta de a-si creste acest segment de clienti si de a putea oferi solutii cat mai eficiente de finantare micilor intreprinzatori.

In doar cateva luni de la infiintarea diviziei, banca a creat o oferta completa pentru IMM-uri: 3 produse de creditare si un abonament operational extrem de avantajos.

Campania de promovare a Creditului Simplu IMM va dura pana pe 2 iulie 2015 si se desfasoara pe canalele media: radio si online.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1171 ori