Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Femeile de afaceri revolutionare au fost premiate la gala Elite Business Women

Femeile de afaceri revolutionare au fost premiate la gala Elite Business Women


Pentru al doilea an consecutiv, Elite Business Women a premiat Femeia ELITE - revolutionara, la categoriile antreprenoriat creativ, business performance, CSR, internationalizarea afacerii si media responsabila.

In cadrul evenimentului, Gerard O'Donovan, CEO Noble Manhattan Coaching, si Marius Ghenea au vorbit despre contextul economic actual.

De asemenea in Panelul Life and Work Balance, a fost discutata problema obezitatii la copii, impreuna cu dl. Dr. Florin Ioan Balanica si dna. Cristiana Dima, fondator Commit 2 Evolution. Cu aceasta ocazie a fost planificata o caravana de evenimente nationale, de constientizare a acestui fenomen.

Trofeele Femeia ELITE 2018 au mers catre:

  • categoria antreprenoriat creativ, Rusanda Cojocaru, fondator Bookletta
  • categoria business performance, Mariana Velisarato, fondator Dental Med, si Lucia Costea, fondator SECOM
  • categoria internationalizarea afacerii, Rucsandra Hurezeanu, fondator Ivatherm, si Camelia Sucu, fondator ClassIN
  • categoria CSR, Melania Medeleanu, co-fondator MagiCamp si Fundatia Vodafone Romania
  • categoria media responsabila, Daniela Palade Teodorescu, redactor-sef Revista Cariere

"Societatea romaneasca are nevoie de antreprenori curajosi, modele de succes si tineri cu initiativa. Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenoare au reusit sa se cunoasca, au creat stranse legaturi ce s-au transformat usor dar sigur intr-o companie de business internationala, prezenta in 9 orase din Romania, dar si la nivel international in UK, Portugalia, Belgia si Italia", a declarat Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

Elite Business Women a fost recunoscuta ca fiind cea mai mare companie de educatie antreprenoriala pentru femei, pornind de la o comunitate online de femei antreprenor, in 2015.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2270 ori
Citeste mai multe despreElite Business Women 2018