Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Medierea, ingredientul afacerilor eficiente

Medierea, ingredientul afacerilor eficiente


Intr-un an care poate sta sub semnul medierii, mediul de business are sansa de a face din aceasta solutie alternativa de rezolvare a disputelor un ingredient al afacerilor eficiente.

Instantele sunt deja sufocate de numarul mare de procese, iar termenele de judecata sunt tot mai lungi. Mediul de afaceri este direct afectat de acest context, in conditiile in care litigiile intre companii sunt tot mai numeroase de la an la an.

Economia de timp, confidentialitatea si costurile avantajoase sunt elemente care pot determina o companie multinationala, o firma autohtona, o banca sau un intreprinzator sa ia in calcul medierea ca prima varianta de solutionare a unei dispute comerciale.

Forumul Medierii isi propune sa promoveze principiile si avantajele medierii pentru mediul de afaceri si sa contribuie la gasirea unor raspunsuri relevante la intrebarile si nelamuririle pe care oamenii de business le au in legatura cu medierea.

Raspunsurile pot veni de la oficiali ai actualului Executiv, cei mai importanti reprezentanti ai profesiei de mediator, lideri ai asociatiilor reprezentative ale mediului de business, oameni de afaceri si bancheri invitati ca vorbitori la prima editie a Forumului Medierii.

Cultura medierii in afaceri, medierea transfrontaliera si impactul asupra mediului de afaceri; domenii de business in care medierea are succes; medierea si gestionarea disputelor interne din companii; surse de finantare pentru dezvoltarea activitatii mediatorilor sunt teme de pe agenda evenimentului de pe 25 aprilie 2013.

Prima editie a Forumului Medierii, cu tema "Medierea, ingredientul afacerilor eficiente" va avea loc pe 25 aprilie 2013, la Hotel Novotel din Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1543 ori