Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Think Leadership - Cum gandesc liderii? Un eveniment pentru cei care urmaresc o functie de conducere

Think Leadership - Cum gandesc liderii? Un eveniment pentru cei care urmaresc o functie de conducere


Saptamana aceasta, pe 10-11 iunie, la Hotel Sheraton din Bucuresti are loc Think Leadership. In cadrul evenimentului, participantii vor invata cum sa devina lideri autentici, cum sa conduca si sa comunice cu echipa pentru a trece de la performanta individuala la performanta de grup.

Evenimentul este adresat profesionistilor cu 4-7 ani experienta in vanzari, marketing, finante, logistica si IT, iar la eveniment participa lideri din mediul business care vor pune la dispozitia participantilor resurse pe care le pot accesa, in cadrul companilor.

Anul acesta, evenimentul Think Leadership are ca tema principala conceptul de Humanification, concept care joaca un rol din ce in ce mai important in procesele de learning & development din companiile de top.

Este demonstrat faptul ca oamenii motivati si pasionati de ceea ce fac, au rezultate remarcabile, motiv pentru care ar trebui sa punem pe primul loc oamenii din jurul nostru sau din echipa, sa-i ajutam sa invete, sa-i incurajam si sa ii sustinem in atingerea rezultatelor dorite.

Think Leadership se desfasoara pe parcursul a doua zile, oferind participantilor posibilitatea de a interactiona cu profesionisti ce au o experienta remarcabila de leadership, dispusi sa impartaseasca din provocarile lor.

5 motive pentru care le recomandam profesionistilor sa participe la Think Leadership:

1. Vor intalni si interactiona cu oameni cu o experienta remarcabila de leadership;
2. Vor descoperi care sunt resursele pe care le pot accesa pentru a-si maximiza cunostintele si potentialul;
3. Vor participa la workshopuri sustinute de companiile partenere;
4. Vor experimenta cateva din cele mai relevante resurse externe de dezvoltare prin sesiuni de dezvoltare;
5. Vor identifica cele mai importante criterii in alegerea unui program de MBA si care sunt beneficiile oferite in dezvoltarea lor profesionala.

Evenimentul va reuni 120 de profesionisti, iar cei interesati se pot inscrie gratuit pe www.hipo.ro/thinkleadership.

Think Leadership se va desfasura in zilele de 10 si 11 iunie la Hotel Sheraton din Bucuresti unde vor participa profesionisti cu o experienta remarcabila in leadership, dispusi sa impartaseaca din cunostintele lor.

Printre companiile prezente amintim: JTI Romania, Microsoft, Human Invest, SELFTRUST Academy, TSP (smartprojects.ro), All to Know.

Mai multe informatii despre agenda evenimentului si modalitatea de inscriere pot fi obtinute accesand site-ul www.hipo.ro/thinkleadership.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2333 ori
Citeste mai multe despreThink Leadership 2017