Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Conferinta Promotions Now 2013: Ultimele zile de inscrieri

Conferinta Promotions Now 2013: Ultimele zile de inscrieri


Au mai ramas 6 zile de inscrieri la Promotions Now 2013, noul eveniment SMARK KnowHow adresat profesionistilor in marketing si comunicare din Romania, care va avea loc pe 27 si 28 martie 2013.

In cadrul conferintei vor fi analizate modificarile in comportamentul consumatorilor in raport cu activitatile promotionale ale brandurilor, evolutia tehnologica si schimbarile in conditiile de piata datorate crizei din ultimii 4 ani.

Principalele teme care vor fi dezbatute in cadrul conferintei sunt:

- Evolutia activitatii promotionale a brandurilor in ultimii ani in relatie cu comportamentul de consum si de cumparare a publicului tinta

- Efectele promotiilor asupra atributelor de imagine ale brandurilor
Influenta evolutiei tehnologice asupra activitatilor promotionale ale brandurilor
Mecanisme inovatoare de promotii, de la in-store la digital

- Criterii de originalitate in promotii si limita repetabilitatii unor mecanisme deja consacrate

- Studii de caz despre promotii care au functionat sau nu, exemple locale si internationale

- Conferinta este structurata in 6 paneluri pe durata celor doua zile in care ne vor vorbi profesionisti din mai multe zone de expertiza: reprezentanti ai brandurilor, ai companiilor de cercetare de piata, ai agentiilor de creatie, media, digital si BTL si specialisti in strategie de marketing si comunicare care au aplicat diferite tactici promotionale in tot acest interval.

Ultima zi de inscriere este marti, 26 martie. Mai multe detalii despre subiectele abordate, program si vorbitori sunt disponibile pe site-ul conferintei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1303 ori