Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Elite Business Women premiaza femeile revolutionare din mediul de afaceri

Elite Business Women premiaza femeile revolutionare din mediul de afaceri


Pentru al doilea an consecutiv, Elite Business Women nominalizeaza si premiaza Femeia ELITE - revolutionara, la categoriile antreprenoriat creativ, business performance, CSR, internationalizarea afacerii si media responsabila.

"ELITE Business Women reprezinta un proiect revolutionar de educatie antreprenoriala in care am indraznit si am crezut, am investit timp si suflet pentru simplul motiv, societatea romaneasca are nevoie de antreprenori curajosi, de modele de succes, de tineri cu initiativa. Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenoare au reusit sa se cunoasca, au creat stranse legaturi ce s-au transformat usor dar sigur intr-o comunitate de business internationala, prezenta in 7 orase din Romania, dar si la nivel international in UK, Portugalia, Belgia si Italia", spune Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

Femeia ELITE arata fundamental diferit fata de cea din generatiile anterioare. Pentru prima data in istorie, suntem capabili sa imbratisam faptul ca vietile noastre sunt multidimensionale.

Facem lucruri care ne plac, lucruri care ne inspira si in acelati timp, construim nu numai pt noi, cat si pentru comunitate.

Iata nominalizarile noastre, la care au lucrat cu responsabilitate Ambasadorii ELITE, ai caror presedinte este doamna Magda Bei, CEO Graphtec:

 • categoria antreprenoriat creativ, doamna Rusanda Cojocaru, fondator Bookletta;
 • categoria business performance, doamna Oana Taban, fondator Dent Estet;
 • categoria internationalizarea afacerii, doamna Cristina Batlan, fondator Musette;
 • categoria CSR, doamna Melania Medeleanu, co fondator MagiCamp;
 • categoria media responsabila, doua nominalizari, doamna Daniela Palade Teodorescu, redactor sef Revista Cariere si doamna Raluca Michailov, Forbes Romania.

Evenimentul este adresat femeilor antreprenor, antreprenorilor din diaspora, femeilor de cariera din cadrul companiilor multinationale si barbatilor de afaceri.

Temele abordate in cadrul evenimentului:

Panel 1 Context de Business

 • Contextul actual al antreprenoriatului la nivel global
 • Testimoniale - modele de femei antreprenor si cum au reusit in afaceri
 • Instrumente utile si solutii de finantare pentru antreprenori

Panel 2 Life & Work Balance

 • Life & Work balance
 • Nutritie & Miscare
 • Obezitatea la copii

Inscrierea la eveniment se face prin email la: contact@elitewomen.org, pana la data de 05.03.2018!

Pentru informatii suplimentare accesati pagina evenimentului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1879 ori