Record de vanzari iPhone 12. Apple a depasit pragul de 100 de milioane de unitati livrate

Joi, 01 Iulie 2021, ora 09:23
1490 citiri
Record de vanzari iPhone 12. Apple a depasit pragul de 100 de milioane de unitati livrate
iPhone 12 este batut doar de iPhone 6 FOTO Pixabay

Apple a depasit in doar 7 luni pragul de 100 de milioane de iPhone 12 livrate, cu doua luni mai putin decat iPhone11.

Anul acesta, Apple a atins mai repede suta de milioane de iPhone-uri din cea mai noua serie vandute, dupa ce a depasit acest prag la 7 lui de la data lansarii pe piata.

100 de milioane de unitati vandute in 7 luni este o performanta mai buna decat cea realizata anul trecut, cand s-a ajuns la 100 de milioane de modele din seria iPhone 11 vandute dupa 9 luni.

Mai mult de atat, Apple poate fi optimista si in ceea ce priveste veniturile, deoarece cel mai scump model - cu cea mai mare marja de profit - se vinde, de asemenea, foarte bine. Din totalul vanzarilor primelor 7 luni, conform Counterpoint Research, iPhone 12 Pro Max reprezinta 29%.

Anul trecut, cel mai scump model din seria iPhone 11, reprezenta 25% din vanzari. Diferenta de performanta dintre modelele de top va duce la o crestere a veniturilor cu 22% pe primele 7 luni, estimeaza cei de la Counterpoint Research.

Trecerea la 5G este considerata unul din factorii cu o contributie importanta la succesul seriei iPhone 12. De altfel, iPhone 12 este batut doar de iPhone 6, care a fost smartphone-ul ce a facut trecerea la 4G. ...citeste mai departe despre "Record de vanzari iPhone 12. Apple a depasit pragul de 100 de milioane de unitati livrate" pe Ziare.com

Apple renunță la proiectul unei mașini electrice, după investiții de miliarde de dolari timp de un deceniu
Apple renunță la proiectul unei mașini electrice, după investiții de miliarde de dolari timp de un deceniu
Compania Apple renunță la obiectivul de a construi o mașină electrică, după un deceniu, abandonând unul dintre cele mai ambițioase proiecte din istoria companiei. Apple a făcut...
#iPhone 12, #apple, #iphone , #Stiri International