MDRT plateste 2 mil. euro pentru servicii de organizare a evenimentelor de promovare turistica

Marti, 08 Februarie 2011, ora 12:22
1903 citiri
MDRT plateste 2 mil. euro pentru servicii de organizare a evenimentelor de promovare turistica

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a lansat procedura de achizitie a serviciilor privind organizarea evenimentelor de promovare si dezvoltare a destinatiilor si produselor turistice derulate de MDRT in tara si in strainatate in anul 2011, in valoare de 2 milioane euro, fara TVA, informeaza NewsIn.

Potrivit unui comunicat transmis marti de MDRT, finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional, axa 5, operatiunea "Crearea unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national".

Firmele participante la licitatie trebuie sa ofere solutii pentru realizarea diferitelor tipuri de evenimente cum ar fi masa rotunda, workshop, gale, seri romanesti, evenimente de tipul road - show, conferinte, congrese, seminarii, burse si forum-uri de turism, expozitii foto, alte tipuri de evenimente (culturale, gastronomice, de imagine cu rol in cresterea circulatiei turistice in Romania sau cu impact in cresterea notorietatii Romaniei ca destinatie turistica), fiecare dintre acestea avand cerinte specifice.

Firma castigatoare va amenaja spatiile pentru desfasurarea evenimentelor, va realiza obiectele promotionale, va asigura intrega logistica a evenimentelor, transportul, serviciul de catering precum si serviciile hoteliere.

Procedura de atribuire este licitatia dechisa, iar durata contractului de achizitie publica este de un an calendaristic de la data semnarii de catre ambele parti.

Criteriul utilizat in stabilirea ofertei castigatoare este cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#promovarea brandului turistic, #finantare, #fonduri ue, #fonduri europene, #destinatie turistica , #stiri Impact