Exportatorii romani cauta oportunitati de afaceri in Africa

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 15:37
3747 citiri
Exportatorii romani cauta oportunitati de afaceri in Africa

Mai multi exportatori si investitori din Romania vor merge in Africa, pana pe 27 noiembrie, pentru a identifica noi oportunitati de afaceri, avand in vedere ca in prezent comertul bilateral romano-african reprezinta sub 2% din relatiile de export-import ale Romaniei.

"Prin noua misiune economica africana, ca si prin viitoarele centre private de promovare a exporturilor romanesti in Rusia, China, Turcia, care se doreste a fi deschise anul viitor, tara noastra va putea sa-si mareasca substantial comertul extra-comunitar, ale carui ritmuri de crestere depasesc in ultimii trei ani cresterile din spatiul UE", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania.

Oamenii de afaceri vor vizita tari precum Senegal, Kenya, Congo, Niger, Ghana si Maroc pentru intalniri la nivel de sefi de stat, prim-ministri, ministri, reprezentanti ai mediului de afaceri local din domenii precum prospectiuni geologice, minerit, energie, agricultura, IT, infrastructura sau turism.

Expozitia permanenta generala a Romaniei in Orientul Mijlociu, deschisa in primavara anului trecut la Sharjah (Dubai), va fi reinnoita la inceputul lunii decembrie cu oferte noi ale firmelor romanesti din industria usoara, agro-alimentara, mobila, constructii de masini, electronica si electrotehnica.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#oameni afaceri romania, #investitii oameni afaceri, #exportatori Romania , #Afaceri profitabile