Site-uri utile pentru orice institutie medicala

Luni, 06 Martie 2017, ora 14:00
1846 citiri
Site-uri utile pentru orice institutie medicala

(P) O afacere in domeniul medical necesita un plus de atentie din partea managerilor, avand in vedere faptul ca respectiva institutie se ocupa de redarea sanatatii pacientilor.

Mai jos am selectat trei site-uri utile pentru acestia:

1. DispoTrading.ro

DispoTrading.ro este un site destinat persoanelor juridice, a carei oferta include produse de unica folosinta, produse de curatenie si uniforme de lucru utile pentru orice industrie.

Astfel ca in domeniul medical poti alege dintr-o gama variata de manusi de unica folosinta, masti si bonete, halate medicale si costume pentru asistentii medicali, papuci, pijamale si produse de curatenie pentru dezinfectare si igienizare. Urmareste site-ul si prinde cele mai tari oferte la articole selectionate!

2. Scauneonline.ro

Intr-o institutie medicala, la fel ca in oricare alta din alte domenii, exista un spatiu de lucru pentru manageri, care trebuie utilate cu tot ceea ce este nevoie pentru ca activitatea lor sa se desfasoare asa cum trebuie. De asemenea si pentru cabinetele cadrelor medicale acest lucru este esential.

Asa ca pe langa aparatura speciala si instrumentele necesare unui cabinet, alege un mobilier adecvat si scaune de birou potrivite.

3. Fixmypc.ro

In orice business trebuie sa existe o baza de date bine pusa la punct si actualizata. Cu precadere acest principiu este valabil si pentru domeniul medical, unde informatiile trebuie gestionate si corelate cat mai bine, mai ales atunci cand este vorba de datele pacientilor.

Asa ca, daca te ocupi de managerierea unei institutii de profil, apeleaza la serviciile unei firme de protejare a datelor de pe unitatile de stocare, care sa se ocupe de asemenea si de recuperarea datelor hdd, in cazul in care apar defectiuni.

Sfaturi pentru alegerea unor jante potrivite
Sfaturi pentru alegerea unor jante potrivite
Pentru a înțelege de ce nu trebuie să alegi la întâmplare jante pentru mașina ta, trebuie să înțelegi mai întâi care sunt funcțiile pe care le îndeplinesc aceste componente....
România, cea mai mare inflație din UE în ianuarie. Activitatea Guvernului sau lipsa acesteia sunt printre principalele cauze
România, cea mai mare inflație din UE în ianuarie. Activitatea Guvernului sau lipsa acesteia sunt printre principalele cauze
Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a scazut in luna ianuarie pana la 3,1%, de la 3,4% in decembrie, insa in Romania rata anuala a inflatiei a fost de doua ori mai mare decat media din...
#afaceri online, #magazine online, #solutii online , #Afaceri online