Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BILANT:

BusinessMark a organizat 60 de evenimente in 2019

BusinessMark a organizat 60 de evenimente in 2019

Compania BusinessMark a organizat cu succes in 2019, pentru al 7-lea an consecutiv, evenimente concept propriu dintr-o gama vasta de industrii: resurse umane, tax & finance, real estate & construction, supply chain & logistics, financiar-bancar, sales & marketing, automotive, agribusiness & food, IMM & antreprenoriat, CSR.

Secundar organizarii de evenimente B2B "concept propriu", BusinessMark a dezvoltat linia de event management. Mai precis, anul trecut compania a organizat 35 de proiecte pentru companii din IT, tehnologie, consultanta & legal.

Peste 4000 de participanti au venit la evenimentele ce au avut loc in marile orase ale Romaniei (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Sibiu), unde au interactionat cu aproximativ de 350 de speakeri romani si internationali, specialisti cu o vasta experienta in domeniile in care activeaza, in cadrul a 25 de conferinte "concept propriu".

In 2020, proiectele BusinessMark abordeaza un spectru larg de industrii si arii profesionale. Expertiza noastra acopera o mare parte din segmentele de business si tocmai de aceea, ne propunem ca si in 2020 sa ramanem informati si bine conectati la realitatea pietei.

Daca anul trecut evenimentele BusinessMark au ajuns pentru prima data la Sibiu, anul acesta evenimentele de HR si Tax & Finance ajung pentru prima oara la Oradea.

Mai mult de atat, la nivel national vor fi organziate peste 35 de evenimente in domenii precum: resurse umane, tax & finance, financiar, banking, fintech & financial services, real estate & construction, supply chain & logistics, sales & marketing, sustenabilitate & CSR, agribusiness, automotive, management, Imm & antreprenoriat, Fmcg & retail.

"Ne propunem sa continuam cresterea proiectelor demarate in ultimii ani si sa fim prezenti in principalele orase ale Romaniei a caror dezvoltare a mediulu de afaceri reprezinta un context favorabil pentru evenimentele business. Resursele umane, tax & finance si supply chin & logistica sunt ariile strategice de dezvoltare regionala pentru noi.

Anul acesta vom organiza evenimente de HR si fiscalitate la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Sibiu si Oradea, iar evenimentul Supply Chain & Logistics Forum & Expo va avea editii la Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Ne dorim sa sprijinim in mod real mediul de afaceri, am studiat preferintele si nevoile companiilor din aceaste orase, potentialul pietei si utilitatea acestor proiecte", a transmis Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

La randul sau, Dan Popescu, Managing Partner, BusinessMark, a precizat: "Ne propunem pentru 2020 organizarea a aproximativ 35 de evenimente 'concept propriu', iar industriile abordate vor fi din ce in ce mai variate. Pentru noi este foarte importanta aceasta abordare globala asupra mediului de afaceri, o perspectiva de ansamblu fiind foarte utila pentru a intelege modul in care se conecteaza anumite sectoare si care sunt oportunitatile de colaborare intre acestea. Vom pune in continuare accent pe concept si tematica, pentru a reusi sa raspundem nevoilor industriilor si ariilor profesionale pe care le abordam."

BusinessMark este o companie care, din 2013, ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business "concept propriu", prin care ofera mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking.

Combinand metode de comunicare si business matchmaking, BusinessMark ofera partenerilor modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

BusinessMark ofera si posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gandite si planificate impreuna cu fiecare client astfel incat sa respecte linia de comunicare si strategia de business ale companiei.

Mai mult de atat, compania ofera consultanta si sprijin in implementare in ceea ce priveste obiectivele strategice si de business stabilite pentru eveniment si asigura managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, promovarea, productia, dar si optimizarea bugetului.

De asemenea, BusinessMark ofera sprijin in organizarea de evenimente corporate, prin asigurarea realizarii si implementarii de concepte aliniate culturii, brandului si strategiei de comunicare interna si resurse umane ale organizatiei.

Daca vreti sa aflati mai multe despre evenimentele BusinessMark, stati cu ochii pe site, paginile de Facebook, LinkedIn si Instagram sau consultati calendarul evenimentelor, aici.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1877 ori