Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Motorola nu poate bloca vanzarile Microsoft in Germania

Motorola nu poate bloca vanzarile Microsoft in Germania


Motorla a castigat in luna mai o hotarare, potrivit careia mai multe produse Microsoft urmau sa fie interzise in Germania.

Hotararea nu va fi pusa, totusi, in aplicare, ca urmare a unui apel, urmat de o decizie a unei curti din Statele Unite, care impiedica Motorola sa interzica vanzarile Microsoft in Germania, potrivit The Verge.

Conflictul are la baza cateva brevete de inventie standard, legate de comprimarea fisierelor video.

Motorola pretinde ca Microsoft a incalcat mai multe dintre brevetele sale de inventie, in cadrul a numeroase produse, inclusiv in sistemul de operare Windows 7 si in cadrul dispozitivului Xbox 360.

Curtile judecatoresti din Germania au aprobat cererile companiei Motorola, detinuta de Google, dar compania nu a putut pune in aplicare interzicerea produselor Microsoft.

Poate parea anormal ca o curte judecatoreasca din Statele Unite sa decida interdictia produselor Microsoft pe piata din Germania, dar este un proces civil si ambele companii au fost de acord sa fie arbitrate de curtile judecatoresti din Statele Unite.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1099 ori