Cum isi pot recupera creditorii creantele

Luni, 15 Februarie 2010, ora 11:44
2080 citiri
Cum isi pot recupera creditorii creantele

Media Makers si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza seminarul „Solutii de intelegere intre creditori si debitori. Cum isi pot recupera creditorii creantele. Cum se poate evita disparitia afacerii debitorului. Concordatul preventiv si mandatul ad-hoc, in locul insolventei. Solutii bancare concrete pentru companii aflate in dificultate”.  Seminarul va avea loc in data de 16 februarie 2010, la sediul CCIR din Bucuresti, sala Dacia, intre orele 10:00 - 14:00.

Parlamentul a adoptat o lege care isi propune ca scop salvgardarea intreprinderilor romanesti - Legea nr. 381/2009 privind introducerea concordatului preventiv si mandatului ad-hoc, aplicabila incepand cu luna ianuarie 2010.

Legea vine sa umple un gol de reglementare: creeaza un mecanism general aplicabil de preventie a insolventei, in care sunt implicati debitorul si creditorii sai, atat in mod individual, cat si ca o colectivitate, aliniind Romania cu tarile din Uniunea Europeana care beneficiaza de astfel de reglementari.

In acest context, Media Makers si CCIR organizeaza un seminar la care vor participa: Arin Stanescu, presedinte Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa (UNPIR); prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, vicepresedinte UNPIR; Bogdan Olteanu, viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei; Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank; Alexandru Berea, presedintele Comisiei Juridice a Asociatiei Romane a Bancilor (ARB); Iulian Urban, senator.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri: Mihai Radu, telefon mobil: 0744.365.501; 0740.231.018; tel/fax: 021.725.50.11; e-mail: media.makers@yahoo.com.

 

Parteneri media:

 

 

 

 

 

Material publicitar

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#bogdan, #ccir, #creante, #creditori, #olteanu, #piperea , #stiri Gheorghe Piperea