Ialomitianu: unii directori fara rezultate, in fruntea listelor pentru stimulente

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 14:07
1130 citiri
Ialomitianu: unii directori fara rezultate, in fruntea listelor pentru stimulente

Ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a declarat luni ca are informatii legate de faptul ca unii directori din minister si din teritoriu s-au trecut in fruntea listelor intocmite pentru acordarea de stimulente, lucru care nu ar trebui sa se intample, pentru ca multi dintre ei nu au rezultate, potrivit Newsin. 

"Comisiile lucreaza si vreau sa vad rezultate. Un singur lucru vreau sa transmit si atrag atentia directorilor generali ca am informatii ca s-au trecut in fruntea listelor cu salariile cele mai mari pentru stimulente. Atrag atentia, mare seriozitate in intocmirea listelor, cu motivarea pentru fiecare angajat care e propus pentru stimulent(...)

Ce v-am transmis pana acum pe timpul protestelor se adevereste, pentru ca directorii nu trebuie sa fie beneficiarii acestor stimulente, pentru ca nu au rezultate, multi dintre ei nu au rezultate", a spus Ialomitianu.

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, i-a avertizat sambata pe directorii care vor intocmi listele cu persoanele care urmeaza sa primeasca stimulente ca au o mare responsabilitate, iar "cei care o sa-si bata joc trebuie sa lucreze in alta parte".

"Eu transmit pe acesta cale tuturor directorilor ca au o mare responsabilitate privind intocmirea listelor. Cei care o sa-si bata joc de intocmirea acestor liste cred ca trebuie sa lucreze in alta parte. Este o mare responsabilitate pentru directorii din teritoriu si pentru ceilalti directori din aparatul central", a spus Ialomitianu.

El a explicat ca directorii fac propuneri pentru toti angajatii, iar listele vin la minister. Dupa aceasta, comisia constituita la nivelul ministerului va analiza pozitie cu pozitie daca propunerile respecta criteriile de eficienta.

Ialomitianu a explicat ca aceste criterii nu s-au aplicat pana acum, iar cele convenite cu sindicatele sunt valabile doar pentru lunile august si septembrie. 

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
#ialomitianu, #stimulente, #directori, #lista , #stiri Gheorghe Ialomitianu