Startonight

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 21:58
2041 citiri
Startonight

Startonight este o franciza autohtona de succes care se ocupa cu vanzarea de produse cu capacitatea de captare si stocare a luminii. Printre astfe de produse se enumera decoratiuni interioare, produse din sticla, tablouri, haine imprimate etc.

Concept: Obiecte Luminoase
Zona vizata: Toata tara
Tip locatie: birou / magazin
Spatiu locatie: 0-80
Taxa franciza: 10000 Euro
Investitie totala: 10000 Euro
Taxa: 0%
Tara origina: Romania
Numar locatii: 36
Tip contract: Franciza / Dealership
Franciza companiei Startonight® Industries ofera un pachet complet si complex de activitati ce pot fi desfasurate simultan sau selectiv, activitatea principala constand in comercializarea produselor Startonight®, iar activitatea secundara constand in prestarea de servicii specifice Startonight®. Originalele produse Startonight® pot fi comercializate in orasul sau in teritoriul desemnat alegand una dintre cele trei variante disponibile.

Varianta 1. Comercializare en-detail, prin deschiderea unui magazin cu showroom de prezentare StarToShop by Startonight®.
Varianta 2. Comercializare en-gros, prin deschiderea unui depozit sau punct de vanzare.
Varianta 3. Comercializare en-gros, dezvoltand local o retea de agenti de vanzari prin folosirea sistemului si tehnicii de vanzare implementate de specialistii nostri financiari

Servicii si activitati specifice

Oferindu-va know-how complet si asistenta permanenta, puteti desfasura urmatoarele servicii/activitati:

Know-how si asistenta de specialitate in scopul deschiderii si administarii unui punct de vanzare, a unui magazin sau showroom de prezentare si comercializare concept StarToShop by Startonight®.

Montaj specializat de plafoane false StarsOnPack in camerele clientilor al singurului plafon fals din lume care aduce in orice camera un cer plin de stele ce va lumina toata noaptea pe tavan! Acest nou si original concept este recomandat mai ales persoanelor ce activeaza in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare. Conceptul decorativ StarsOnPack ofera un know-how tehnic si managerial complet ce cuprinde multiple tehnici speciale de montaj a peste 200 de modele de plafoane StarsOnPack, dar si posibilitatea de a achizitiona direct (de la furnizorul Startonight®) la preturi speciale, fara alte taxe si comisioane suplimentare, toata gama de produse StarsOnPack, precum si alte materiale scule si dispositive de lucru. Pentru aceasta activitate Startonight® ofera gratuit un anumit numar de materiale, articole publicitare, dotare tehnologica completa cu scule si echipamente, plus un bonus de aderare ce consta in produse speciale StarsOnPack.

Un alt serviciu sau activitate de productie se poate derula folosind tehnologia Startonight® LuxGlass ce poate transforma suprafetele corpurilor de iluminat din sticla normala in sticla cu proprietati luminoase in intuneric. In scopul dezvoltarii si sustinerii acestei activitati Startonight® ofera know-how complet si ca bonus de aderare, gratuit, dotare tehnologica si materiale de productie pentru tratarea suprafetelor corpurilor de iluminat din sticla cu materiale speciale Startonight®. Aceste materiale au proprietatea de a se incarca cu lumina produsa de becurile din aplice sau plafoniere si care pot lumina singure in intuneric peste 8 ore, fara consum de energie electrica. Activitatea este recomandata persoanelor ce activeaza in domeniul constructiilor, amenajarilor si decoratiunilor interioare, artizanatului, dar si persoanelor care doresc sa produca si sa comercializeze corpuri de iluminat decorative cu adevarat speciale.

Alte activitati pentru care primiti know-how si asistenta tehnica permanenta si care pot fi desfasurate in paralel cu activitatea de comercializare a produselor Startonight® sunt: amenajari interioare de avangarda, cu materiale si produse personalizabile Startonight®, pentru discoteci si night-cluburi, sali de jocuri, laser-tag, bowling, cafenele si restaurante care doresc sa ofere clientilor un spatiu deosebit de petrecere a timpului destinat distractiei.

Imprimari cu solutiile si cernelurile speciale Reflekt-X si Reflekt-UV ce pot fi folosite si la realizarea de imprimari si inscriptionari speciale, produse promotionale, vitrine, tuning auto sau reclame speciale pentru zone slab luminate.

In functie de posibilitatile si optiunile dvs. se ofera asistenta tehnica si know-how pentru realizarea unui spatiu de productie destinat fabricarii unor obiecte si articole pentru decoratiuni interioare.

Know-how si asistenta tehnica pentru personalizari de tricouri cu fotografia clientului si imagini luminoase in intuneric.

Manichiura Glow-To-Night, singura manichiura din lume care pune in valoare frumusetea unghiilor dumneavoastra, luminand in intuneric! Aceasta revolutionara manichiura propune o noua viziune asupra stilului si frumusetii in manichiura. Se ofera gratuit know-how si dotare tehnologica completa, plus o gama de lacuri si oja cu proprietati luminoase pentru ocazii si evenimente deosebite, ce pot darui clientelor dumneavoastra puterea de a cuceri si de a se face remarcate si in intuneric. Activitatea este recomandata in mod special persoanelor cu prezenta activa in discoteci, dar si persoanelor care locuiesc sau sustin activitati comerciale in zone cu potential turistic ridicat (mare, munte etc.).

Francizorul nu conditioneaza acordarea licentei de franciza de inchirierea obligatorie a unui spatiu comercial sau de deschiderea de magazine de prezentare ori de obligatia de a produce ori comercializa periodic o anumita cantitate de produse sau materiale.

Activitatea lucrativa si oferirea de servicii Startonight® catre populatie se poate desfasura in orice punct de lucru sau sediu de societate comerciala. Taxa de redeventa este ZERO! Durata licentei de activitate pentru varianta Startonight® este de 5 ani (contractul poate fi reinnoit o data la 5 ani).

Conform politicii AV Franchise Consulting, consultanta pentru aceasta franciza este gratuita si lipsita de orice comisioane ulterioare.

Razer anunță DeathAdder V3 HyperSpeed: Un mouse ergonomic wireless pentru esports
Razer anunță DeathAdder V3 HyperSpeed: Un mouse ergonomic wireless pentru esports
Razer a anunțat lansarea noului DeathAdder V3 HyperSpeed, un mouse ergonomic wireless destinat jucătorilor de esports. Acest model se inspiră din predecesorul său, DeathAdder V3 Pro, și face...
Google Chrome renunță la suportul pentru extensiile vechi: ce înseamnă asta pentru utilizatori
Google Chrome renunță la suportul pentru extensiile vechi: ce înseamnă asta pentru utilizatori
După ani de amânări, Google a decis să nu mai extindă compatibilitatea extensiilor Chrome vechi, cunoscute sub numele de Manifest V2. Această schimbare va face ca multe dintre extensiile...
#franciza Startonight, # oportunitate, # afacere, # iluminat, # franciza, # fosforescent, # glow in the dark , #Francizat

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Ce simbolizează o sticlă cu apă lăsată pe acoperișul unei mașini. Oportunitatea nebănuită de majoritatea oamenilor
  2. Statul care devine patria miliardarilor. Peste 6.700 de bogați ar urma să se mute aici până la sfârșitul acestui an
  3. Cum arată prima mașină electrică "chinezească" produsă în Europa. Va concura puternic Dacia Spring VIDEO
  4. Cele trei modele de autoturisme SUV care trebuie evitate atunci când sunt vândute second hand
  5. Un gigant auto care are fabrică și în România trece la concedieri masive
  6. Prețurile au luat-o razna complet pe litoralul românesc: stațiunea care concurează cu Mamaia, din acest punct de vedere
  7. Un sediu AUR a fost vândut cu o sumă colosală. Mesajul cu maximă vizibilitate care ere afișat ”în vitrină”
  8. Super-afacere pe criză: profit-record făcut de un cunoscut lanț de covrigării
  9. Familia Becali, gata să dea lovitura. Investiție masivă pregătită în Constanța
  10. BNR dă unde verde milionarului Dan Ostahie să cumpere o bancă românească. Cum se va numi noua instituție