Publipan

Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 14:16
1764 citiri

Publipan, Franciza Spaniola de mare succes, lider international in domeniul publicitatii si in sectorul pungilor ecologice din hartie, continua expansiunea sa in plan national si mondial.

Concept: Publicitate pe punga de hartie pentru paine
Zona vizata: Toata Tara
Tip locatie: Nu necesita
Spatiu locatie: Nu necesita
Taxa franciza: 8000 Euro
Investitie totala: 12000 Euro
Taxa: 3% din CA
Tara origina: Spania
Numar locatii: 150
Tip contract: Franciza
Dupa recenta lansare peste Ocean, in promitatoarea si paradisiaca Costa Rica, Publipan continua sa ne surprinda cu frenetica si accelerata sa expansiune in plan mondial. Ecuador este tara recent intrata in grup si ne intrebam care este urmatoarea destinatie?

Ca dovada a succesului, compania se poate lauda ca a reusit in 8 luni sa contracteze un numar record de 64 francize in tara sa de origine, iar in primele 2 luni de functionare in Portugalia, erau deja operative 22 francize. 

In Romania sunt deja active 9 zone si uram bun venit si succes celor trei francizati nou intrati in echipa. 

Franciza proportioneaza mari profituri cu o investitie minima si raspuns rapid, si prezinta un concept inovator de afacere ce consta in a profita de pungile de hartie, folosite la vanzarea painii in conditii igienice, transformandu-le in suporturi publicitare.

Pungile vor avea imprimate anunturi publicitare si informative, publicitate 100% eficace, fiind repartizata in mana, zilnic, la mii de persoane.
Noutatea este evidenta, din moment ce nu exista un suport publicitar similar si care sa fie asa de bine primit atat de public cat si de clienti, sa nu uitam marele castig economic al Francizatilor. Demonstratia este deja facuta de pungile de hartie care se folosesc azi in Spania, Portugalia, Romania, Costa Rica si Ecuador.

Experienta ne-a demonstrat ca nu este brutarie care sa se impotriveasca unor pungi de hartie primite gratis, economisind costurile pentru ambalajele folosite anterior si care sa fie asa bine primite sau chiar cerute de clienti.

Strategia consta si in protejarea Mediului Inconjurator, cu pungile de hartie ecologice si biodegradabile ce vor inlocui pungile de plastic, in intampinarea normativelor UE pentru 2010.
Punga pentru paine este reciclabila si indeplineste Normele Europene pentru Protectia Mediului Inconjurator.

Eveniment Quarterly Report

#franciza publipan, # publicitate, # francize, # publipan romania, # afacere, # promovare, # bani, # nivel national, # nivel european, # business, # profit, # afacere la cheie, # investitie minima, # publipan, # afacere noua, # succes, # produs inovator, # ecologic, # biodegradabil, # publicit , #Francizat